Χαλί, στρογγυλό CASABLANCA γκρι

Νέο προϊόν

▪ το πάχος του χαλιού: +/- 15 mm

▪ συνολικό βάρος: 2.74 kg /m2

τύπος νήματος: 100% πολυπροπυλένιο

▪ χώρα προέλευσης: Βέλγιο

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

29,87 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυπροπυλένιο
ΣχήμαΣτρογγυλό
ΜοτίβοΧωρίς μοτίβο

Άλλες πληροφορίες

Δάπεδα με μοκέτα CASABLANCA - η καλύτερη λύση για κάθε μέτρο

Όταν αναζητάτε την τέλεια διακόσμηση για το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα ή ακόμη και το γραφείο, αξίζει να σταματήσετε για λίγο στο χαλί.
Αυτοί οι τύποι συνθετικών προϊόντων είναι ιδανικοί για χώρους που χρησιμοποιούνται συχνά. Μαλακά, άνετα και, επιπλέον, πολύ ευχάριστα και ζεστά κάτω από τα πόδια σας. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα των μοκετών.
Το χαλί μπορεί να κοπεί και να περικοπεί σε οποιοδήποτε μέγεθος. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε το σχήμα ενός κύκλου ή ενός ορθογωνίου.
Χάρη σε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο χαλί, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθιστικού, της κρεβατοκάμαρας, του παιδικού δωματίου, ακόμη και της κουζίνας.
Τα δάπεδα χαλιών CASABLANCA δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ύφανσης με πέλος βρόχου.
Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά δεν κόβονται, αλλά σγουραίνουν. Χάρη σε αυτό, η επένδυση δαπέδου είναι εξαιρετικά ανθεκτική και καθαρίζεται πολύ εύκολα.
Η σκόνη και η βρωμιά δεν εισχωρούν στο εσωτερικό του χαλιού και ο καθαρισμός γίνεται πολύ πιο γρήγορα και ευχάριστα. Αυτό το χαρακτηριστικό θα εκτιμηθεί επίσης από τους ανθρώπους που ζουν με κατοικίδια ζώα - η γούνα δεν θα είναι πλέον ενοχλητική για τον καθαρισμό.
Το CASABLANCA είναι επίσης ένα ιδανικό προϊόν για την κουζίνα, το χαμηλό πέλος είναι ευχάριστο στο πόδι και η βρωμιά μπορεί να αφαιρεθεί με ένα υγρό πανί.

Χαρακτηριστικά των χαλιών CASABLANCA:

- Οι αποχρώσεις του μπεζ, του κρεμ ή του γκρι χρώματος θα συμπληρώσουν όμορφα κάθε εσωτερικό χώρο, εισάγοντας επιπλέον ζεστασιά και άνεση,
- Η επένδυση μπορεί να παραγγελθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος, ορθογώνιο ή κυκλικό. Έχουμε ετοιμάσει έτοιμες διαστάσεις, αλλά είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή του μεγέθους του προϊόντος στις ατομικές ανάγκες,
- Κατασκευασμένο από 100% πολυπροπυλένιο - ένα συνθετικό υλικό που είναι πολύ ανθεκτικό και ασφαλές για τα παιδιά και τα άτομα με αλλεργίες,
- Ένα χαλί από τσόχα τοποθετημένο στο κάτω μέρος του χαλιού καταστέλλει τέλεια τους ήχους,
- Ιδανικό για ενδοδαπέδια θέρμανση,
- Διαθέτει το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο εξασφαλίζει ασφαλή σύνθεση τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα όμορφο, ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό προϊόν - το χαλί CASABLANCA δημιουργήθηκε ακριβώς για εσάς!
Ελέγξτε πόσο θα αλλάξει το εσωτερικό σας!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook