Μαλλί χαλί OMEGA SIRAN τούβλο 2

Νέο προϊόν

DYWILAN

▪ το πάχος του χαλιού: +/- 9 mm

▪ συνολικό βάρος: περίπου 2,60 kg/m2

▪ τύπος νήματος: 100% φυσικό μαλλί

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

57,48 € με Φ.Π.Α


Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Μαλακά, ζεστά, φυσικά - δείτε τη συλλογή μάλλινων χαλιών OMEGA


Σαλόνι - ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε κάθε σπίτι. Ως εκ τούτου, αξίζει να φροντίσετε ώστε η ατμόσφαιρα εκεί να ευνοεί την ξεκούραση και τις ευχάριστες στιγμές. Για να το εξασφαλίσετε αυτό, αξίζει να επιλέξετε ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ - ένα χαλί.
Τα μάλλινα χαλιά της συλλογής OMEGA είναι ένα διαχρονικό προϊόν που έχει ενθουσιάσει πολλούς λάτρεις του vintage και του ρετρό στυλ με την απαλότητα και τη ζεστασιά του. Τα διακριτικά ανατολίτικα μοτίβα, σε συνδυασμό με απίστευτα κομψά χρώματα, δημιουργούν έναν όμορφο χώρο για ξεκούραση και παιχνίδι.
Το μαλλί που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των χαλιών OMEGA είναι ένα 100% φυσικό και ανανεώσιμο υλικό. Χάρη σε αυτό, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ζούμε σε αρμονία με τη φύση. Οι ιδιότητες του μαλλιού είναι ανεκτίμητες εδώ και πολλές γενιές. Η ζεστασιά του υλικού θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα. Το μαλλί είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους με πρόβλημα στη διατήρηση της κατάλληλης υγρασίας του αέρα. Η φυσική ιδιότητα αυτής της πρώτης ύλης είναι ότι απορροφά την υγρασία όταν υπάρχει υπερβολική υγρασία και την επιστρέφει όταν λείπει.


Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του χαλιού OMEGA:

- Κατασκευασμένο από 100% φυσικό μαλλί. Ως εκ τούτου, είναι φιλικό προς το περιβάλλον,
- Τα κομψά και όμορφα χρώματα σε συνδυασμό με ένα vintage μοτίβο θα κάνουν το εσωτερικό σχεδόν βασιλικό,
- Διαθέτει το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο εγγυάται μια σύνθεση που είναι ασφαλής για το περιβάλλον και τους ανθρώπους,
- Η υψηλότερη ποιότητα σε συνδυασμό με την υψηλή αντοχή του υλικού και την ευελιξία του καθιστούν αυτό το προϊόν μια όμορφη διακόσμηση για πολλά χρόνια,
- Ένα χαλί από μαλλί μπορεί να σκονίζεται ελαφρώς στην αρχή - αυτό είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ενοχλητικό ή επιβλαβές.

Φέρτε λίγη πολυτέλεια στο εσωτερικό σας - χάρη στα μάλλινα χαλιά είναι πολύ εύκολο. Η πολύ υψηλότερη ποιότητα σε σύγκριση με τα συνθετικά χαλιά θα κάνει τα μέλη του νοικοκυριού να είναι ευχαριστημένα με την άνεση και την απαλότητα του χαλιού για πολλά χρόνια.


Σαλόνι, υπνοδωμάτιο, ή μήπως ένας διάδρομος; Σε ποιο δωμάτιο του σπιτιού σας θα ταίριαζε καλύτερα το μάλλινο χαλί OMEGA;

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook