Μαλλί χαλί SUPERIOR Kasim πλαίσιο κόκκινο

Νέο προϊόν

DYWILAN

το πάχος του χαλιού: 8 mm

συνολικό βάρος: περίπου 3,70 kg/m2

τύπος νήματος: 100% Μαλλί Νέα Ζηλανδία

χώρα προέλευσης: Πολωνία

 

   

 

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

589,60 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

SUPERIOR μάλλινα χαλιά - κλασικά σε πολυτελή έκδοση


Το vintage και το ρετρό στυλ κατακτούν τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Τα κλασικά, διαχρονικά μοτίβα σε συνδυασμό με τα κομψά χρώματα τονίζουν τη μοναδικότητα κάθε εσωτερικού χώρου.
Η συλλογή μάλλινων χαλιών SUPERIOR είναι ένας φόρος τιμής στα κλασικά μοτίβα. Οι όμορφες ροζέτες θα συνδυαστούν τέλεια με ξύλινα έπιπλα, δημιουργώντας μια διάταξη σε κλασικό στυλ. Το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο θα γίνει ένας βασιλικός χώρος, γεμάτος πολυτέλεια.
Τα χαλιά SUPERIOR είναι κατασκευασμένα από 100% μαλλί. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό και πολύ ανθεκτικό υλικό. Τα μάλλινα χαλιά διατηρούν την όμορφη εμφάνισή τους για πολλά χρόνια. Για σύγκριση, τα συνθετικά χαλιά εμφανίζουν ήδη σημάδια χρήσης μετά από λίγα χρόνια ή και μήνες. Για μια σχετικά υψηλότερη τιμή, έχουμε ασύγκριτα υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χαλιού.
Αυτό που διαφοροποιεί τα μάλλινα χαλιά από άλλα προϊόντα είναι το γεγονός ότι μπορούν να τοποθετηθούν κοντά στο τζάκι. Η φυσική ιδιότητα του μαλλιού είναι ότι δεν καίγεται, αλλά λιώνει μόνο όταν εκτίθεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει ότι τα πυρακτωμένα κάρβουνα που πέφτουν πάνω σε ένα μάλλινο χαλί δεν θα προκαλέσουν πυρκαγιά.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του χαλιού SUPERIOR:

- Κατασκευασμένο από 100% φυσικό μαλλί - ένα μαλακό, ευχάριστο στην αφή υλικό,
- Τα κομψά και όμορφα χρώματα σε συνδυασμό με ένα vintage μοτίβο θα προσδώσουν πολλή κομψότητα και πολυτέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο,
- Διαθέτει το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο εγγυάται μια σύνθεση που είναι ασφαλής για το περιβάλλον και τους ανθρώπους,
- Η υψηλότερη ποιότητα σε συνδυασμό με την υψηλή αντοχή του υλικού και την ευελιξία του καθιστούν αυτό το προϊόν μια όμορφη διακόσμηση για πολλά χρόνια,
- Ένα χαλί από μαλλί μπορεί να σκονίζεται ελαφρώς στην αρχή - αυτό είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ενοχλητικό ή επιβλαβές.

Όταν επιλέγετε ένα χαλί SUPERIOR, αξίζει επίσης να έχετε κατά νου ότι το μαλλί απορροφά υγρή βρωμιά. Ενώ αυτό το χαλί για το σαλόνι θα είναι η τέλεια λύση, μπορεί να μην λειτουργήσει στην κουζίνα.
Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα μάλλινα χαλιά είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλουμε να εισάγουμε ζεστασιά, πολλή άνεση και λίγη πολυτέλεια στο εσωτερικό.


Αν αγαπάτε το vintage στυλ όπως εμείς, σίγουρα θα λατρέψετε τα χαλιά SUPERIOR!

 

 

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook