Σύγχρονο DE LUXE χαλί 2081 στολίδι εκλεκτό - δομική χρυσός / κρέμα

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 7 mm και 12 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,0 kg/m2 (βάρος εξαρτάται από το μοτίβο του χαλιού )

τύπος νήματος: 100% Πολυεστέρας

▪ κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

61,87 € με Φ.Π.Α

72,79 € με Φ.Π.Α

Χαμηλότερη τιμή σε 30 ημέρες πριν την έκπτωση: 72,79 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Μεταφέρετε το διαμέρισμά σας σε μια νέα διάσταση νεωτερικότητας με τα χαλιά DE LUXE


Ένα χαλί είναι ένα στοιχείο διακόσμησης που μπορεί να αλλάξει εντελώς τον χαρακτήρα ενός εσωτερικού χώρου. Οι κλασικοί εσωτερικοί χώροι μπορούν να αποκτήσουν μια ελαφρώς πιο σύγχρονη γεύση, ενώ στους μοντέρνους μπορούν να εισάγουν λίγη γαλήνη και αρμονία.
Η συλλογή χαλιών DE LUXE είναι ένας φόρος τιμής στα κλασικά μοτίβα σε μια πολύ μοντέρνα έκδοση. Τα εκφραστικά χρώματα σε συνδυασμό με ενδιαφέρουσες διακοσμήσεις θα φέρουν ζεστασιά και μια ζεστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ο συνδυασμός ενδιαφέροντος σχεδιασμού και λειτουργικότητας θα ενθουσιάσει τους πάντες.
Η δομή του χαλιού αποτελείται από δύο ύψη ινών. Αυτό το αποτέλεσμα καθιστά το χαλί μια αξιοσημείωτη προσθήκη σε κάθε εσωτερικό χώρο. Το περπάτημα ξυπόλυτων ποδιών πάνω σε ένα τέτοιο χαλί δίνει την εντύπωση ενός μασάζ ποδιών, διευκολύνοντας τη χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα.


Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του χαλιού DE LUXE:

- Ένα όμορφο μοτίβο σε συνδυασμό με εκφραστικά χρώματα θα προσθέσει στυλ και υπερβολή στο εσωτερικό,
- Είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα - ένα υλικό που είναι ανθεκτικό στη μηχανική φθορά και το ζύμωμα,
- Τα δύο επίπεδα ινών, μήκους 7 και 12 mm, καθαρίζονται πολύ εύκολα - το τακτικό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα αρκεί για να διατηρήσει το χαλί την άψογη εμφάνισή του,
- Ανάλογα με τη γωνία του ηλιακού φωτός, η απόχρωση του χαλιού μπορεί να αλλάξει ελαφρώς. Επιπλέον, οι ίνες πολυεστέρα στον ήλιο δίνουν ένα εφέ λάμψης,
- Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές για τα άτομα με αλλεργίες, τα παιδιά, ακόμη και για το περιβάλλον, γεγονός που εγγυάται το πιστοποιητικό OEKO-TEX,
- Είναι επίσης ιδανικό για τη χρήση ενδοδαπέδιας θέρμανσης - έτσι είναι μια καλή επιλογή για κυριολεκτικά κάθε εσωτερικό χώρο.

Τα χαλιά της συλλογής DE LUXE είναι ο τέλειος τρόπος για να εισαγάγετε λίγη νεωτερικότητα και πολυτέλεια στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, την ντουλάπα, το χωλ ή ακόμη και την κουζίνα. Είναι μια τέλεια λύση για τους ανθρώπους που αγαπούν την αίγλη, το αρ ντεκό ή το ρουστίκ στυλ. Η προσθήκη ενός χαλιού σε καθένα από αυτά θα λειτουργήσει εξαιρετικά και οι επισκέπτες και τα μέλη του νοικοκυριού θα ενθουσιαστούν όχι μόνο με το ενδιαφέρον μοτίβο, αλλά κυρίως με την άνεση που προσφέρει.


Λατρεύουμε τα μοντέρνα χαλιά της συλλογής DE LUXE, δείτε αν σας αρέσουν κι εσάς!

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook