Μαλλί χαλί POLONIA BUCHARA μπορντό

Νέο προϊόν

DYWILAN

▪ το πάχος του χαλιού:+/- 10 mm

▪ συνολικό βάρος: περίπου 3,00 kg/m2

▪ τύπος νήματος: 100% φυσικό μαλλί

πυκνότητα πέλους χαλιού: 530.000 σημεία/m2

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

411,39 € με Φ.Π.Α


Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Μάλλινα χαλιά από τη συλλογή POLONIA - η καλύτερη επιλογή για όσους αγαπούν το vintage στυλ.


Το μαλλί ως χρηστικό υλικό είναι γνωστό σχεδόν από την αρχή της ανθρωπότητας.
Οι θαυματουργές ιδιότητές του σημαίνουν ότι αξίζει να αποκαλείται η καλύτερη, πλήρως φυσική πρώτη ύλη από την οποία μπορούν να παραχθούν υφάσματα.
Το μαλλί είναι ένα εξαιρετικά ζεστό και μαλακό υλικό. Ως εκ τούτου, θα είναι ιδανικό για δωμάτια όπου χαλαρώνουμε ή για δωμάτια που είναι πιο δροσερά, ψυχρά και θέλουμε να έρθει ζεστασιά σε αυτά.
Αυτό το φυσικό υλικό, ωστόσο, έχει ένα μειονέκτημα - απορροφά γρήγορα υγρή βρωμιά. Ως εκ τούτου, δεν συνιστούμε μάλλινα χαλιά για τις κουζίνες.
Η συλλογή χαλιών POLONIA είναι κατασκευασμένη από 100% μαλλί. Εκτός από τις φυσικές του ιδιότητες, το μαλλί είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, πράγμα που σημαίνει ότι το χαλί θα διατηρεί την άψογη εμφάνισή του για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του χαλιού POLONIA:
 
- Κατασκευασμένο από 100% φυσικό μαλλί. Συνεπώς, είναι φιλικό προς το περιβάλλον,
- Τα κομψά και όμορφα χρώματα σε συνδυασμό με ένα vintage μοτίβο θα προσδώσουν πολλή κομψότητα και πολυτέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο,
- Διαθέτει το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο εγγυάται μια σύνθεση που είναι ασφαλής για το περιβάλλον και τους ανθρώπους,
- Το μαλλί ως πρώτη ύλη έχει αντιστατικές ιδιότητες και είναι μη εύφλεκτο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση και το χαλί μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και κοντά στο τζάκι,
- Ένα χαλί από μαλλί μπορεί να σκονίζεται ελαφρώς στην αρχή - αυτό είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ενοχλητικό ή επιβλαβές.
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υψηλότερη τιμή συνδέεται με ασύγκριτα υψηλότερη ποιότητα σε σύγκριση με τα συνθετικά χαλιά. Τα μάλλινα χαλιά είναι προϊόντα που θα απολαμβάνουν οι χρήστες για πολλά χρόνια. Ο διαχρονικός σχεδιασμός υπογραμμίζει τη μοναδικότητα του προϊόντος, το οποίο θα ταιριάξει εύκολα σε σχεδόν κάθε διάταξη.


Ζήστε σε αρμονία με τη φύση - επιλέξτε φυσικά υλικά.

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook