Χαλί ακρυλικό VALS 2332 στολίδι μπεζ

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 13 mm

συνολικό βάρος: περίπου 3,0 kg/m2

τύπος νήματος: 100% ακρυλικό

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

67,77 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΑκρυλικό
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Ακρυλικά χαλιά VALS - η τέλεια λύση για τους λάτρεις της κομψότητας

Πριν επιλέξουμε το τέλειο χαλί για το σπίτι μας, συχνά κάνουμε πολλές ερωτήσεις. Ποιο χαλί πρέπει να επιλέξουμε για να το διατηρήσουμε όμορφο για πολλά χρόνια; Ποιο προϊόν θα είναι το καλύτερο για τους ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες; Ποιο προϊόν συνδυάζει υψηλή ποιότητα και όμορφο σχεδιασμό; Υπάρχει μόνο μία απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις - το ακρυλικό χαλί VALS.

Η συλλογή ACRYL VALS δημιουργήθηκε για να εισάγει μια πινελιά κομψότητας, στυλ και κύρους ακόμη και σε ένα μέτριο δωμάτιο. Τα όμορφα μοτίβα και χρώματα μπορούν να απολαμβάνονται από τα μέλη του νοικοκυριού για πολλά χρόνια. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι το ακρυλικό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά από τα οποία μπορεί να κατασκευαστεί ένα χαλί.

Ένα ακρυλικό χαλί είναι επίσης η καλύτερη λύση για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Οι συνθετικές ακρυλικές τρίχες δεν προκαλούν αλλεργίες. Οι πυκνές τρίχες δεν απορροφούν σκόνη στο εσωτερικό τους. Ως αποτέλεσμα, αυτή παραμένει στο ανώτερο στρώμα του χαλιού και το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα αρκεί για να διατηρηθεί η άψογη καθαριότητα. Είναι επίσης σημαντικό σε περίπτωση αλλεργιών, ότι τα ακάρεα, τα βακτήρια, η μούχλα και οι μύκητες δεν αναπτύσσονται στις ακρυλικές ίνες.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά των ακρυλικών χαλιών VALS:

- Τα συγκρατημένα χρώματα τονίζουν τέλεια την κομψότητα κάθε εσωτερικού χώρου,

- Το χρώμα των ακρυλικών ινών είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα ακόμη και όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου - το χαλί μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι, επίσης κοντά στο παράθυρο,

- Η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με την υψηλή αντοχή του υλικού και την ευκαμψία του καθιστούν αυτό το προϊόν μια όμορφη διακόσμηση για πολλά χρόνια,

- Όλα τα χαλιά της συλλογής φέρουν το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο εγγυάται μια ασφαλή σύνθεση,

- Τα ακρυλικά χαλιά μπορεί να σκονίζονται ελαφρώς στην αρχή - αυτό είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ενοχλητικό ή επιβλαβές.

 

Ελέγξτε πώς ένα ακρυλικό χαλί από τη συλλογή VALS θα αλλάξει το σπίτι σας!

 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook