Flokati μάλλινο - Κλινοσκεπάσματα, καρό

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού:+/- 40 mm

τύπος νήματος: 100% μαλλί

χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

21,34 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
ΜοτίβοΧωρίς μοτίβο

Άλλες πληροφορίες

Τα φλοκάτι είναι παραδοσιακά ελληνικά υφάσματα ... αφράτα χαλιά και καλύμματα κρεβατιού που είναι γνωστά στις μεσογειακές χώρες εδώ και χρόνια. Σήμερα, τίποτα δεν εμποδίζει αυτά τα μοναδικά προϊόντα να εμφανιστούν στους εσωτερικούς σας χώρους.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ειδικά για τους πελάτες μας, έχουμε ετοιμάσει μια μοναδική μάλλινη φλοκέτα, ένα κάλυμμα κρεβατιού, ένα φυσικό λευκό και γκρι καρό.
Σας ενθαρρύνουμε ήδη να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα, επειδή είναι πραγματικά δύσκολο να τα αγνοήσετε.
Γιατί αξίζει να επιλέξετε το μάλλινο φλοκάτι μας;
Το αντίγραφο που μπορείτε να αγοράσετε είναι ένα εντελώς νέο προϊόν και κατασκευασμένο από το καλύτερο δυνατό μαλλί, το οποίο εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη άνεση χρήσης.
Το φλοκάτι μπορεί να τοποθετηθεί με τη μορφή χαλιού, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό κάλυμμα για ένα κρεβάτι, μια πολυθρόνα ή έναν καναπέ. Η χρήση ενός καλύμματος κρεβατιού δεν είναι μόνο μια εξαιρετική διακόσμηση, αλλά και μια εξαιρετική προστασία για ένα κρεβάτι ή μια πολυθρόνα από την υπερβολική συσσώρευση σκόνης στην επιφάνειά τους.
Η υψηλή ποιότητα, η μεγάλη άνεση για τον χρήστη και το όμορφο φινίρισμα αυτού του μοντέλου έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι ο καθαρισμός τους είναι σχεδόν απροβλημάτιστος. Για τη φροντίδα που προσφέρει το κατάστημά μας flokati, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ηλεκτρική σκούπα ή ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί.
Το χαλί διατίθεται σε σχήμα ορθογωνίου και κύκλου σε δύο χρωματικές παραλλαγές - λευκό και γκρι, ώστε να αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε μοντέρνα δωμάτια. Σας ενθαρρύνουμε θερμά να το αγοράσετε.

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook