Δρομέας αντιολισθητικό DIGITAL - ROMA Αφαίρεση χρυσό

Νέο προϊόν

πάχος του χαλιού: +/- 3-4 mm

συνολικό βάρος: περίπου 1,5 kg/m2

τύπος νήματος: 100% Πολυαμίδια

Υπερεκμετάλλευση δωρεάν

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος
  Αγοράζετε πολλά τμήματα; Καθορίστε τα μήκη σε σχόλια

Πώς να αντιμετωπίσετε την αγορά πολλών τεμαχίων; Παραδείγματα:
  • Χρειάζεστε 2 τεμάχια των 2 μέτρων -> παραγγέλνετε 4,00 γραμμικά μέτρα και στα σχόλια της παραγγελίας σας αναφέρετε: 2 τεμάχια των 2,00 γραμμικών μέτρων
  • Χρειάζεστε 1,50 τρέχον μέτρο + 6,00 τρέχον μέτρο = 7,50 τρέχον μέτρο -> παραγγέλνετε 7,50 τρέχον μέτρο, με τη σειρά που αναφέρετε: 1τεμ. - 1,50 γραμμικά μέτρα + 1 τεμ. - 6,00 γραμμικά μέτρα
  • Χρειάζεστε 2 τεμάχια του 1 μέτρου και 1 τεμάχιο των 6,40 γραμμικών μέτρων = 8,40 γραμμικά μέτρα -> παραγγέλνετε 8,40 γραμμικά μέτρα, στην ενότητα των σχολίων αναφέρετε: 2 τεμάχια των 1,00 γραμμικών μέτρων το καθένα+ 1 τεμάχιο των 6,40 γραμμικά μέτρα

11,55 € με Φ.Π.Α


μπορείτε να εισαγάγετε την ποσότητα, π.χ. 2.15

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυαμίδιο
ΣχήμαΆλλα
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Κλασικό και Διαχρονικό: Δρομείς από τη Συλλογή DIGITAL

Οι δρομείς είναι εξαιρετικά λειτουργικές προσθήκες στους εσωτερικούς χώρους, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ζεστής και ζεστής ατμόσφαιρας σε κάθε δωμάτιο. Οι δρομείς είναι επίσης μια φανταστική λύση για να κρατάτε μακριά τη βρωμιά. Είναι ιδανικά για διαδρόμους, διαδρόμους και κουζίνες, όπου οι βρωμιές είναι πιο συνηθισμένες από ό,τι σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Η συλλογή δρομέων DIGITAL προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό των τελευταίων τεχνικών παραγωγής με κλασικά, διαχρονικά σχέδια. Τα Εκφραστικός χρώματα ενισχύουν όμορφα τον χαρακτήρα των εσωτερικών χώρων σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ, διασφαλίζοντας ότι ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης, το runner παραμένει ένα κομψό αξεσουάρ.

Βασικά χαρακτηριστικά των DIGITAL Runners:

  • Η συλλογή συνδυάζει κλασικά, διαχρονικά μοτίβα με ζωηρά χρώματα, καθιστώντας την ιδανική για vintage, boho ή ακόμα και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους.
  • Κατασκευασμένο από 100% πολυαμίδιο υψηλής ποιότητας – ένα υλικό που είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό και άνετο στη χρήση.
  • Ο πυκνής ύφανσης στοίβας, μήκους περίπου 3-4 mm, διατηρείται εύκολα καθαρός – αρκεί η τακτική σκούπα με ηλεκτρική σκούπα για να διατηρηθεί η δομή του για πολλά χρόνια.
  • Ο δρομέας διαθέτει πιστοποίηση Oeko-Tex, που εγγυάται μια σύνθεση ασφαλή τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.
  • Η αντιολισθητική βάση εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση, ιδιαίτερα σε ολισθηρές επιφάνειες όπως πάνελ ή πλακάκια σε διαδρόμους, διαδρόμους ή κουζίνες.


Όταν αναζητάτε τον τέλειο δρομέα για το διάδρομο ή το διάδρομό σας, αξίζει να επιλέξετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με διαχρονικό σχεδιασμό που είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση. Η συλλογή DIGITAL πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις. Δείτε πόσο όμορφα θα στολίσει το σπίτι σας!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook