Κατηγορίες

 

Πολιτική απορρήτου

Εμείς, η "Dywany Łuszczów" στοχεύουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αξία και εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις θα εξηγήσουν πώς θα χειριστούμε την παραγγελία σας και θα πρέπει να τους διαβάσετε προσεκτικά. Μπορείτε να τους δείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Όροι και Προϋποθέσεις στο κάτω μέρος κάθε σελίδας.

Με την αγορά μέσω αυτής της ιστοσελίδας συνάπτετε μια νομικά δεσμευτική σύμβαση μαζί μας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και εμείς έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας τώρα ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβασης, παρακαλούμε ζητήστε ανεξάρτητη συμβουλή.

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται με καλή πίστη και η "Dywany Łuszczów" δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από τις πληροφορίες ή τη χρήση ή την κακή χρήση τους.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο με τη συμμετοχή γονέα ή κηδεμόνα.

Στην "Dywany Łuszczów" είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία και διατήρηση του απορρήτου σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας www.best-carpets.co.uk ή όταν επικοινωνείτε ηλεκτρονικά μαζί μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μαζί με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, παρέχει εξηγήσεις σχετικά με το τι συμβαίνει με τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε ή που συλλέγουμε από εσάς. Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική από καιρό σε καιρό, γι' αυτό παρακαλούμε να την επανεξετάζετε τακτικά.


Πληροφορίες που συλλέγουμε

Κατά τη λειτουργία του ιστότοπού μας ενδέχεται να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα δεδομένα σχετικά με εσάς:

- Λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας και τους πόρους στους οποίους έχετε πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, δεδομένων κίνησης, δεδομένων τοποθεσίας, ιστολογίων και άλλων δεδομένων επικοινωνίας.
- Πληροφορίες που παρέχετε συμπληρώνοντας φόρμες στον ιστότοπό μας, όπως όταν εγγράφεστε για πληροφορίες ή όταν πραγματοποιείτε μια αγορά.
- Πληροφορίες που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο.


Χρήση των πληροφοριών σαςΟι πληροφορίες που συλλέγουμε και αποθηκεύουμε σχετικά με εσάς χρησιμοποιούνται πρωτίστως για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για τους ακόλουθους σκοπούς:
- Για να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που μας ζητήσατε, σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
- Για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με άλλα προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, εφόσον έχετε συναινέσει να λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες.
- Για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας δεσμεύσεις απέναντί σας.
- Για να σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές στον ιστότοπό μας, όπως βελτιώσεις ή αλλαγές υπηρεσιών/προϊόντων, που ενδέχεται να επηρεάσουν την υπηρεσία μας.


Follow us on Facebook