Κατηγορίες

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Εισαγωγή
2. Η παραγγελία σας
3. Πληρωμή
4. Παράδοση
5. Προϊόντα
6. Ακυρώσεις και πολιτική επιστροφών
7. Πληροφορίες για την εταιρεία

1.Εισαγωγή

Εμείς, η "Dywany Łuszczów" , στοχεύουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αξία και εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις θα εξηγήσουν πώς θα χειριστούμε την παραγγελία σας και θα πρέπει να τους διαβάσετε προσεκτικά. Μπορείτε να τους δείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Όροι και Προϋποθέσεις στο κάτω μέρος κάθε σελίδας.

Με την αγορά μέσω αυτής της ιστοσελίδας συνάπτετε μια νομικά δεσμευτική σύμβαση μαζί μας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και εμείς έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας τώρα ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβασης, παρακαλούμε ζητήστε ανεξάρτητη συμβουλή.

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται με καλή πίστη και η "Dywany Łuszczów" δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από τις πληροφορίες ή τη χρήση ή την κακή χρήση τους.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο με τη συμμετοχή γονέα ή κηδεμόνα.

2. Η παραγγελία σας

Με την τοποθέτηση μιας παραγγελίας σε εμάς, αποδέχεστε τους παρόντες Όρους, καθώς και την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας αυτού του ιστότοπου.

Μόλις τοποθετήσετε την παραγγελία σας, θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επιβεβαιώσουμε την αποδοχή μας εντός 12 ωρών.
Η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας δεν αποτελεί εγγύηση εκ μέρους μας για τη διαθεσιμότητα των αγαθών. Με τον τρόπο αυτό σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την παραγγελία σας και ένας από τους αντιπροσώπους μας θα την επεξεργαστεί.

Εάν έχετε ένα έγκυρο εκπτωτικό κουπόνι προς εξαργύρωση, παρακαλούμε εισάγετε τον σχετικό κωδικό στο πλαίσιο όταν προχωρήσετε στο ταμείο και η έκπτωση θα αφαιρεθεί.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι τιμές και οι περιγραφές στο διαδίκτυο είναι ακριβείς και ενημερωμένες, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις είναι πιθανό να προκύψουν σφάλματα. Η ομάδα πωλήσεών μας θα ελέγξει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας και αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει κάποιο τιμολογιακό ή άλλο λάθος θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δώσουμε την επιλογή να προχωρήσετε με την παραγγελία σας στη σωστή τιμή/προδιαγραφή ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

3. Πληρωμή

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας λαμβάνεται τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας και διεκπεραιώνεται με τη χρήση του ασφαλούς συστήματος επεξεργασίας πληρωμών μιας ανεξάρτητης εταιρείας. Δεν βλέπουμε ούτε έχουμε πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία της κάρτας πληρωμής σας.
Η "Dywany Łuszczów" δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που μπορεί να προκληθούν από καθυστερήσεις στην πληρωμή.
Η "Dywany Łuszczów" θα δέχεται παραγγελίες μόνο όταν η πλήρης πληρωμή έχει φθάσει στο λογαριασμό PayPal.
Η "Dywany Łuszczów" δεν ειδοποιεί τους πελάτες εάν μια συναλλαγή έχει απορριφθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

4. Παράδοση

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί κανονικά εντός 8 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. Ενώ η "Dywany Łuszczów" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση των αγαθών εντός του εν λόγω χρονοδιαγράμματος, ωστόσο κάποιες καθυστερήσεις είναι αναπόφευκτες. Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά δέματα βάρους έως 30,5 kg. Ο πελάτης θα χρεωθεί για την παράδοση των προϊόντων, λεπτομερής τιμοκατάλογος μπορεί να δει στην κύρια σελίδα στην καρτέλα "Πληροφορίες παράδοσης". Τα βαρύτερα δέματα στη συνέχεια μέχρι 30,5 kg θα αποστέλλονται με επιπλέον χρέωση, η χρέωση αυτή υπολογίζεται ξεχωριστά. Η "Dywany Łuszczów" δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση που μπορεί να υποστείτε από αυτή την άποψη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την "Dywany Łuszczów".

Οι εκτιμήσεις σχετικά με τις ημερομηνίες παράδοσης ή/και εγκατάστασης δίνονται με καλή πίστη, αλλά είναι μόνο εκτιμήσεις και δεν αποτελούν εγγυημένους χρόνους και δεν θα πρέπει να βασίζονται σε αυτούς. Ο χρόνος δεν είναι ουσιώδης για τη σύμβαση και δεν θα αναλάβουμε ευθύνη για τυχόν απώλειες, εκτός εάν δεν παραδώσουμε εντός εύλογου χρόνου. Εάν ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι πιθανό να υπερβεί ή υπερβαίνει τις 14 ημέρες, θα μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εάν το επιθυμείτε και να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων που έχετε καταβάλει.

Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι τα προϊόντα που παραλαμβάνετε είναι αυτά που παραγγείλατε, το σωστό χρώμα και μέγεθος και ότι εξετάζονται για εμφανή ελαττώματα ή ζημιές κατά την παράδοση. Εάν κατά την επιθεώρηση έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Σε κάθε περίπτωση, τα γνήσια παράπονα θα εξετάζονται με καλή πίστη, αλλά τα δικαιώματά σας ενδέχεται να επηρεαστούν αρνητικά εάν δεν επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.


5. Προϊόντα

Χρώμα
Προσπαθούμε να αναπαράγουμε τα χρώματα των προϊόντων μας με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση στην απόχρωση μεταξύ της αναπαραγωγής στην οθόνη ή τον εκτυπωτή σας και του πραγματικού προϊόντος. Παρέχουμε δείγματα των χαλιών, των βινυλίων και των laminates μας.

Μέγεθος
Αναφέρουμε τα ονομαστικά μεγέθη για τα προϊόντα που πωλούμε. Τα μεγέθη αυτά είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις.
Εσείς είστε υπεύθυνοι να διασφαλίσετε ότι η ποσότητα οποιουδήποτε δαπέδου που παραγγείλατε είναι επαρκής για το δωμάτιό σας.

Χαλιά
Κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση το πέλος μπορεί να θρυμματιστεί ελαφρώς και αυτό θα φανεί ως σκιασμένες λωρίδες σε όλο το πέλος. Αυτές θα εξαφανιστούν καθώς το χαλί εγκαθίσταται στο νέο του περιβάλλον και καθώς το πέλος λυγίζει με την τακτική χρήση και τον καθαρισμό με ηλεκτρική σκούπα.
Τα χαλιά και οι μοκέτες είναι μαλακά, πολυτελή προϊόντα και το πάτημα του πέλους θα εμφανιστεί ως φυσικό αποτέλεσμα της χρήσης. Η επιπέδωση θα αλλάξει το εμφανές χρώμα του χαλιού ("σκίαση"), μπορεί να είναι μόνιμη ("αντιστροφή του πέλους") και αυτό μπορεί να φαίνεται τυχαίο, αλλά αυτό δεν αποτελεί ελάττωμα. Οι περιοχές όπου η κυκλοφορία των πεζών στρίβει και γυρίζει είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε τέτοιες αλλαγές στην εμφάνιση. Οι πλευρές του πέλους εμφανίζονται σε ελαφρώς διαφορετική απόχρωση από τα άκρα και έτσι οποιαδήποτε αλλαγή στη γωνία ή την κατεύθυνση του πέλους μπορεί να αλλάξει το εμφανές χρώμα του χαλιού και αυτό μπορεί να είναι αποσπασματικό. Οι αλλαγές αυτές δεν μεταβάλλουν την ανθεκτικότητα του χαλιού.
Συνιστούμε όλα τα χαλιά και οι μοκέτες να καθαρίζονται επαγγελματικά σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η συχνότητα εξαρτάται από το επίπεδο της ρύπανσης, αλλά θα πρέπει να γίνεται πριν η ρύπανση εισχωρήσει στις ίνες του πέλους.

6. Ακυρώσεις και πολιτική επιστροφών


Αυτό το δικαίωμα ΔΕΝ ισχύει για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Αυτό περιλαμβάνει τα καλύμματα δαπέδου, τα οποία έχουν κοπεί από ρολό στο συγκεκριμένο μέγεθος της παραγγελίας σας. Όσον αφορά οποιοδήποτε σφραγισμένο στρώμα, προστατευτικό στρώματος, μαξιλάρι ή κλινοσκεπάσματα, αυτά έχουν σφραγιστεί τόσο για την προστασία των προϊόντων όσο και για λόγους υγείας και υγιεινής. Κατά συνέπεια, εάν αποσφραγιστούν μετά την παράδοση, τότε το δικαίωμά σας να ακυρώσετε και να επιστρέψετε τα αγαθά παύει να ισχύει. Έχετε την υποχρέωση να φροντίζετε τα αγαθά με εύλογη φροντίδα μέχρι το τέλος οποιασδήποτε περιόδου αναμονής.
Εάν τα αγαθά εξαιρούνται από το δικαίωμά σας να τα ακυρώσετε (βλ. παραπάνω), θα διαπιστώσουμε εάν έχουν ήδη κοπεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας και εάν όχι, θα δεχτούμε την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Εάν, ωστόσο, το προϊόν έχει ετοιμαστεί για εσάς, θα δεχτούμε την ακύρωση μόνο εάν μπορούμε να αφαιρέσουμε ένα μέρος της τιμής αγοράς από την επιστροφή χρημάτων που θα σας εκδώσουμε για να καλύψουμε τις απώλειες που θα υποστούμε από την πώληση της αγοράς σας ως υπολειμμάτων με μειωμένη τιμή σε ένα από τα καταστήματά μας. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε τέτοια επιβάρυνση και στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε αν επιθυμείτε ή όχι να ακυρώσετε την παραγγελία. Όταν τα αγαθά σας παραδοθούν, έχετε μια εύλογη ευκαιρία να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για τα αγαθά που παραγγείλατε.

Η "Dywany Łuszczów" έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία που κάνετε για οποιοδήποτε προϊόν, εάν αποτύχετε στους ελέγχους επικύρωσης ή ασφάλειας ή εάν δεν πληρώσετε πλήρως το σύνολο της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πρόσθετων εξόδων παράδοσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην λάβετε επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ακύρωση μιας παραγγελίας. Εάν η πληρωμή έχει διεκπεραιωθεί, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία κάνετε για οποιοδήποτε προϊόν που αγοράσατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επιστρέψτε το σε εμάς εντός 30 ημερών από την παραλαβή του σε αφόρετη/αχρησιμοποίητη κατάσταση για πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Όταν επιστρέφετε προϊόντα σε εμάς για επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή, πρέπει να πληρώσετε όλα τα έξοδα αποστολής. Οι πλήρεις παραγγελίες που επιστρέφονται από πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Εάν επιθυμείτε να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε στείλτε το προϊόν στη διεύθυνση:

"Dywany Łuszczów"
F.H. KABIS
ul. Elektryczna 17
21-040 Świdnik

Παρακαλείστε να τυλίγετε τα προϊόντα με ασφάλεια και να επισυνάπτετε τις κατάλληλες ταχυδρομικές ετικέτες. Καθώς ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιστροφή του προϊόντος, η "Dywany Łuszczów" ενημερώνει ότι ο πελάτης πρέπει να κανονίσει την ταχυμεταφορά και να εκτυπώσει και να επισυνάψει όλες τις ετικέτες για την ορθή επιστροφή του προϊόντος. Στην περίπτωση που η "Dywany Łuszczów" δεν είναι υπεύθυνη για τα έξοδα αποστολής της επιστροφής, η "Dywany Łuszczów" δεν θα επιστρέψει τα ταχυδρομικά τέλη επιστροφής πάνω ή πέρα από την αρχική χρέωση των ταχυδρομικών τελών.
Η "Dywany Łuszczów" θα λάβει κάθε εύλογη μέριμνα για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας ασφαλείς, η "Dywany Łuszczów" δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν απώλειες που μπορεί να υποστείτε ως αποτέλεσμα μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης τρίτου στις πληροφορίες που διαβιβάσατε κατά την παραγγελία προϊόντων ή υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Οδηγίες
Στο βαθμό που η "Dywany Łuszczów" επιτρέπεται από το νόμο να περιορίσει την ευθύνη μας απέναντί σας σε σχέση με οποιαδήποτε παραγγελία, η ευθύνη αυτή δεν θα υπερβαίνει τη συνολική τιμή που χρεώθηκε για το(α) σχετικό(α) προϊόν(τα).
Κυβερνητικές συμβουλές σχετικά με τις αγορές μέσω του Διαδικτύου
Εάν εξακολουθείτε να έχετε ανησυχίες σχετικά με τις αγορές μέσω του Διαδικτύου, μπορείτε να διαβάσετε τα ενημερωτικά δελτία "Πωλήσεις από απόσταση" στον ιστότοπο του DTI.

https://www.gov.uk/online-and-distance-selling-for-businesses/selling-online

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ("Όροι ηλεκτρονικού καταστήματος") ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που συνάπτονται με εσάς, τον πελάτη, όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.best-carpets.co.uk ("ο δικτυακός τόπος") και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά πριν από την παραγγελία σας και εκτυπώστε ένα αντίγραφο για μελλοντική αναφορά. Με την τοποθέτηση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα αποδέχεστε και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους Όρους του ηλεκτρονικού καταστήματος και τους όρους και τις προϋποθέσεις της Ιστοσελίδας ("Όροι της Ιστοσελίδας"), οι οποίοι από κοινού αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ εσάς και της "Dywany Łuszczów"
Η "Dywany Łuszczów" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες Όρους του Ηλεκτρονικού Καταστήματος από καιρό σε καιρό.
Οι αναφορές στο παρόν έγγραφο στο "ηλεκτρονικό κατάστημα" αναφέρονται στο www.best-carpets.co.uk που διαχειρίζεται η "Dywany Łuszczów".
Οι Όροι του Ηλεκτρονικού Καταστήματος υπόκεινται στο αγγλικό δίκαιο και στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων. Εάν οποιοσδήποτε Όρος Ηλεκτρονικού Καταστήματος κριθεί παράνομος, άκυρος ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστός, τότε ο εν λόγω Όρος Ηλεκτρονικού Καταστήματος θα είναι διαχωρίσιμος και δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων Όρων Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
Εάν περιηγηθείτε και χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και να δεσμευτείτε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου μας διέπουν τη σχέση της "Dywany Łuszczów" μαζί σας σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

7. Πληροφορίες για την εταιρεία

F.H KABIS
Łuszczów I 73
20-258 Lublin
VATEU: PL9461549958
REGON: 431279511
ΠΟΛΩΝΙΑ


Follow us on Facebook