Μοκέτα AMOUR 53098A μπεζ / μαύρο - Σκελετός, Ελληνικά μοντέρνο, κομψό

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 8 mm (+/-)

συνολικό βάρος: περίπου 2,50 kg/m2

τύπος νήματος: 100% πολυεστέρας

πυκνότητα πέλους χαλιού: 384.000 σημεία/m2

▪ κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

69,03 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόPoliester + Akryl
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Απλό, κλασικό και κομψό – Η συλλογή χαλιών AMOUR

Σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, ντουλάπα ή μήπως γραφείο; Κάθε δωμάτιο στο σπίτι μπορεί να επωφεληθεί από μια πινελιά ζεστασιάς και άνεσης. Ένα χαλί είναι ένα φανταστικό στοιχείο για την εισαγωγή αυτών των πτυχών. Αν ψάχνετε για μια μοντέρνα αλλά διακριτική προσθήκη, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τη συλλογή χαλιών AMOUR. Γκρι-μαύρο, όμορφο και κομψό. Δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει τη διακόσμηση οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου.

Τα χαλιά από τη συλλογή AMOUR είναι κομψά αξεσουάρ σε αποχρώσεις του γκρι που θα ενσωματωθούν άψογα σε κάθε δωμάτιο χωρίς να κυριαρχούν. Τα γεωμετρικά μοτίβα προσθέτουν δυναμισμό και τονίζουν ένα μοντέρνο σχέδιο. Οι μαλακές και πυκνές ίνες του χαλιού διατηρούνται πολύ εύκολα καθαρές. Το τακτικό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα είναι ό,τι χρειάζεται για να διατηρείται τέλεια για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά των χαλιών AMOUR:

  • Καθολικές γκρι αποχρώσεις: ιδανικό για κάθε στυλ εσωτερικού σχεδιασμού, τονίζοντας τον μοντέρνο χαρακτήρα του δωματίου χωρίς να υπερισχύει άλλων διακοσμητικών στοιχείων.
  • Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα παρασκευασμένο με ειδική μέθοδο που δίνει το αποτέλεσμα εξαιρετικά απαλών και πολυτελών ινών μπαμπού.
  • Οι συνθετικές ίνες είναι ανθεκτικές στη φθορά και τα βαθουλώματα, καθιστώντας το χαλί ιδανικό για χώρους εντατικής χρήσης.
  • Πιστοποίηση OEKO-TEX: διασφαλίζοντας ότι τα χαλιά είναι απολύτως ασφαλή τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.
  • κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση: συμβατό με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Τα μοντέρνα γκρι-μαύρα χαλιά είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν την κομψότητα, το στυλ και τη λειτουργικότητα. Με μια ποικιλία μοτίβων, μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, δίνοντάς του έναν μοναδικό και σύγχρονο χαρακτήρα.

Ανακαλύψτε πώς τα χαλιά AMOUR μπορούν να μεταμορφώσουν το εσωτερικό του σπιτιού σας!

 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook