Σύγχρονο χαλί πλύσης SHAPE 3106 Λουλούδι δασύτριχος - μπεζ βελούδινο, αντιολισθητικό

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 15 mm

συνολικό βάρος: περίπου 1,25 kg/m2

τύπος νήματος: 100% πολυεστέρας

▪ το χαλί πλένεται στο πλυντήριο

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

27,36 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΆλλα
ΜοτίβοΧωρίς μοτίβο

Άλλες πληροφορίες

Συλλογή SHAPE - αντιολισθητικά, βελούδινα χαλιά με ακανόνιστα σχήματα

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας χώρος που πρέπει να χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης.
Εξάλλου, είναι ένα δωμάτιο όπου οι μικρότεροι συνήθως περνούν τον περισσότερο χρόνο παίζοντας και ανακαλύπτοντας τον κόσμο γύρω τους.
Για να τονίσετε τον παιδικό χαρακτήρα του δωματίου, καθώς και για να παρέχετε ζεστασιά και άνεση, αξίζει να ενσωματώσετε ένα χαλί στη διαρρύθμιση.
Η συλλογή χαλιών SHAPE είναι εξαιρετικά ευχάριστη στην αφή. Το ακανόνιστο σχήμα τους θα ταιριάξει απόλυτα στο παιδικό θέμα.
Ο αντιολισθητικός πάτος εμποδίζει το χαλί να γλιστρήσει, ακόμη και σε ολισθηρά πάνελ ή πλακάκια. Τα παιδιά μπορούν να τρέχουν αμέριμνα χωρίς να φοβούνται μια οδυνηρή πτώση.
Τα χαλιά SHAPE είναι επίσης ιδανικά για το μπάνιο. Το μαλακό fleece του χαλιού θα προσφέρει μεγάλη άνεση μετά την έξοδο από το ντους ή τη μπανιέρα, ενώ ο λαστιχένιος πάτος δεν θα γλιστράει ακόμη και σε βρεγμένο δάπεδο.


Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά των χαλιών SHAPE:

  • Το ακανόνιστο σχήμα σε συνδυασμό με τα όμορφα χρώματα θα ταιριάξει τέλεια στη διαρρύθμιση του παιδικού δωματίου, της κρεβατοκάμαρας, του καθιστικού, της ντουλάπας,
  • Το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χαλί μπάνιου,
  • Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα, ο οποίος είναι πολύ ευχάριστος στην αφή και διατηρεί αναλλοίωτη την εμφάνισή του ακόμη και με εντατική χρήση,
  • Το χαλί μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο ρούχων στους 30°C το πολύ, οπότε η διατήρησή του σε καθαρό επίπεδο είναι πολύ εύκολη,
  • Οι συνθετικές ίνες είναι απολύτως ασφαλείς για τα παιδιά και τα άτομα με αλλεργίες. Το προϊόν είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό OEKO-TEX,


Το χαλί θα λειτουργήσει επίσης εξαιρετικά όταν χρησιμοποιείτε ενδοδαπέδια θέρμανση. Φροντίστε για την άνεση και την ασφάλεια στο σπίτι σας με αντιολισθητικά χαλιά από τη συλλογή SHAPE!

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook