Χαλί SOFTY κύκλος απλό, ένα χρώμα ροζ

Νέο προϊόν

Dywany Łuszczów

το πάχος του χαλιού: 15 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,25 kg/m2

τύπος νήματος: 100% πολυπροπυλένιο

χώρα προέλευσης: Τουρκία

κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

39,91 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυπροπυλένιο
ΣχήμαΣτρογγυλό
ΜοτίβοΧωρίς μοτίβο

Άλλες πληροφορίες

Μονόχρωμα χαλιά SOFTY.

Τα μονόχρωμα χαλιά είναι ένα καθολικό αξεσουάρ που θα λειτουργήσει καλά ως χαλί για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το διάδρομο ή το παιδικό δωμάτιο. Αυτή η σύγχρονη και πρωτότυπη προσθήκη μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα πολύχρωμη προφορά. Η συλλογή SOFTY διακρίνεται από τα πιο μοδάτα χρώματα της σεζόν: κορεσμένο πράσινο, βαθύ κοβάλτιο, μουσταρδί, λεπτό ροζ και καφέ, καθώς και μαύρο, γκρι και λευκό. Θα βρούμε εδώ κλασικά ορθογώνια χαλιά καθώς και χαλιά σε σχήμα κύκλου.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής SOFTY είναι το ευχάριστο, πολύ απαλό και πυκνό φλις. Χάρη στη χρήση μαλακωμένων συνθετικών ινών, το χαλί παρέχει άνεση και είναι εύκολο στη φροντίδα, χαρακτηριζόμενο επιπλέον από υψηλή αντοχή.

Χαρακτηριστικά του χαλιού SOFTY:

– η χρήση ενός χρώματος σημαίνει ότι η επιλογή ενός μοντέλου για το εσωτερικό δεν θα είναι δύσκολη και η μονόχρωμη δομή του χαλιού θα τονίσει τη διακόσμηση.
– οι μάρκες με μήκος περίπου 15 mm είναι πολύ μαλακοί, ευχάριστοι στην αφή, αλλά ταυτόχρονα εύκαμπτοι.
– κατασκευασμένο από 100% πολυπροπυλένιο – ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που είναι επίσης ασφαλές για άτομα με αλλεργίες και παιδιά.
– χαλιά διαθέσιμα τόσο σε ορθογώνια όσο και σε κυκλικά σχήματα. Επιπλέον, ένα ευρύ φάσμα μεγεθών σάς επιτρέπει να ταιριάξετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
– πολύ εύκολο να διατηρηθεί καθαρό – αρκεί η καθημερινή σκούπα με ηλεκτρική σκούπα και το χαλί θα διατηρήσει την όμορφη εμφάνισή του για χρόνια.
– διαθέτει το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο επιβεβαιώνει ότι η σύνθεσή του είναι ασφαλής για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.
– Είναι επίσης ασφαλές όταν χρησιμοποιείτε ενδοδαπέδια θέρμανση.



Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων και η υψηλή άνεση χρήσης είναι μόνο δύο από τα πολλά πλεονεκτήματα των μονόχρωμων χαλιών SOFTY! Δείτε πώς θα αλλάξουν το εσωτερικό του σπιτιού σας σήμερα!

 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook