Χαλί Τεχνητό δέρμα αγελάδας, Αγελάδα G5072-1 Καφέ Δέρμα

Νέο προϊόν

▪ το πάχος του χαλιού: +/- 3 mm

συνολικό βάρος: 1 kg/m2

▪ τύπος νήματος: 100% πολυεστέρας

χώρα προέλευσης: Κίνα

▪ κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

37,40 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΆλλα
ΜοτίβοΖώα

Άλλες πληροφορίες

Αν πάντα ονειρευόσασταν να εισαγάγετε λίγη ζωώδη ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς σας χώρους ... χάρη στην προσφορά του καταστήματός μας - είναι επιτέλους εφικτό.
Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια συλλογή από χαλιά από πολυεστέρα υψηλής ποιότητας που απολαμβάνουν αμείωτη δημοτικότητα ακόμη και μεταξύ των πιο απαιτητικών πελατών μας.
Έχουμε ετοιμάσει πάνω από δώδεκα προτάσεις που μιμούνται δέρματα αγελάδων και βοοειδών. Είναι σημαντικό ότι κανένα ζώο δεν υπέφερε κατά την παραγωγή.
Τα χαλιά αυτής της συλλογής μπορούν να γίνουν με επιτυχία η κύρια διακόσμηση ή ένα από τα πρόσθετα στοιχεία της διακόσμησης ενός σπιτιού ή διαμερίσματος.
Λόγω του γεγονότος ότι η συλλογή ζώων μας μπορεί να αγοραστεί σε διάφορα μεγέθη, είμαστε πεπεισμένοι ότι το να ταιριάζει το σωστό χαλί σε ένα συγκεκριμένο εσωτερικό χώρο δεν θα είναι πρόβλημα.
Τα μοντέλα εμπνευσμένα από μοτίβα ζώων είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από πολυεστέρα, ο οποίος με τη σειρά του μεταφράζεται σε μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ υψηλή άνεση χρήσης.
Τέρμα τα αντίγραφα που αλλοιώνονται μετά από λίγες εβδομάδες χρήσης!
Σας εγγυόμαστε ότι όποιο χαλί με μοτίβο ζώου και αν επιλέξετε - θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα θα εξακολουθεί να σας ευχαριστεί με την όμορφη κατασκευή του.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook