Χαλί CASA, ECO σιζάλ Μπόχο Τρίγωνα 2816 κρέμα / ταουπέ, ανακυκλωμένο χαλί

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 10 mm

συνολικό βάρος: περίπου 1,50 kg/m2

τύπος νήματος: 100% βαμβάκι

χαλί ανακύκλωσης

πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

20,08 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΒαμβάκι
ΣχήμαΟρθογώνια
ΜοτίβοΓεωμετρικό

Άλλες πληροφορίες

Οικολογικό χαλί - ανακυκλωμένο βαμβάκι

Το χαλί είναι ένα από τα εσωτερικά αξεσουάρ που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και είναι αισθητικά ευχάριστα στα μάτια μας. Δεδομένου ότι ο τρόπος ζωής μας άρχισε να αλλάζει, επιλέγουμε ό,τι είναι καλύτερο για την υγεία και την ευημερία μας, γι' αυτό και όλο και περισσότεροι πελάτες επιλέγουν ένα οικολογικό χαλί. Αυτή η λύση είναι φιλική προς το περιβάλλον και τα άτομα με αλλεργίες δεν χρειάζεται να ανησυχούν περίπου για τα προβλήματα υγείας τους. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου θέλετε.

Ένα φυσικό χαλί για το σπίτι σας

Η επιλογή ενός ποιοτικού χαλιού για το σπίτι έχει πολλές θετικές πτυχές. Ένα οικολογικό χαλί έχει πολλά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του μοντέλου που σας ταιριάζει. Πρώτα απ' όλα, είναι:

- ανακυκλωμένα βαμβακερά χαλιά: είναι ένα οικολογικό προϊόν, ιδανικό για όσους μισούν τα τεχνητά απόβλητα και αγαπούν τα φυσικά προϊόντα,
- μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο ρούχων στους 30 βαθμούς, το οποίο είναι πολύ βολικό, επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το χαλί θα λερωθεί γρήγορα, μπορεί να ανανεωθεί ανά πάσα στιγμή
- χαλιά εξωτερικού χώρου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπαλκόνι ή στο βεράντα. Τα προϊόντα μας δεν φοβούνται τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.

Τα χαλιά μας από ανακυκλωμένο βαμβάκι μπορούν να τοποθετηθούν βασικά οπουδήποτε. Στο σαλόνι, στο παιδικό δωμάτιο και στην κρεβατοκάμαρα. Διαθέτουν δύο επίπεδα ινών που συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους. Τα αντίθετα χρώματα θα επιτρέψουν να ζεστάνουν την αύρα στο χώρο του σπιτιού σας.

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook