Πλύσιμο χαλιού MOOD 71151099 σύγχρονο - τυρκουάζ

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 20 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,30 kg/m2

τύπος νήματος: 100% πολυπροπυλένιο

▪ το χαλί πλένεται στο πλυντήριο

την ικανότητα να κόβει ελεύθερα το χαλί από μόνο του χωρίς να ξεφλουδίζει

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

29,87 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυπροπυλένιο
ΣχήμαΟρθογώνια
ΜοτίβοΧωρίς μοτίβο

Άλλες πληροφορίες

Χαλιά που είναι ιδανικά για πλύσιμο- μια εξαιρετική λύση για κάθε εσωτερικό χώρο.


MOOD τα χαλιά είναι ένα όμορφο και πολύ πρακτικό συμπλήρωμα για κάθε εσωτερικό χώρο. Είναι μια τέλεια λύση για όλους τους χώρους με υψηλότερα επίπεδα ρύπων, π.χ. στο διάδρομο ή στην κουζίνα.
Η βρωμιά από βρώμικα παπούτσια, τρόφιμα ή κατοικίδια ζώα μπορεί να αφαιρεθεί πολύ εύκολα - πλένοντας το χαλί στο πλυντήριο. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα μετέπειτα στεγνώματος στο στεγνωτήριο. Ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα το χαλί δεν χάνει την απαλή δομή του, οπότε μπορείτε να απολαμβάνετε τη λειτουργικότητα και την όμορφη εμφάνισή του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το χαλί είναι κατασκευασμένο από 100% πολυπροπυλένιο, το οποίο επιτρέπει την πλήρη ανακύκλωση, και το κάτω στρώμα από τσόχα θα λειτουργήσει τέλεια σε κάθε τύπο δαπέδου.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση είναι επίσης η δυνατότητα κοπής του χαλιού σε οποιοδήποτε σχήμα χωρίς το φόβο να καταστραφεί το χαλί ή να ξεφλουδίσουν οι άκρες του.

Τα χαλιά που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αισθητική εμφάνιση με την άψογη καθαριότητα. Η ευκολία του καθαρισμού τους εξοικονομεί χρόνο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς άλλους, πιο ευχάριστους τρόπους.

Ψάχνετε για ένα προϊόν που θα είναι μια όμορφη και πρακτική διακόσμηση στο εσωτερικό σας; Δείτε οπωσδήποτε τα χαλιά της συλλογής MOOD!

 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook