Σύγχρονο GLOSS Χαλί, Δρομέας 6776 86 κομψό, πλαίσιο, ελληνικά μαύρο / χρυσός

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 12 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,70 kg/m2

τύπος νήματος: Πολυπροπυλένιο + Συρρίκνωση πολυεστέρα

▪ κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

45,18 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

Υλικό Συρρίκνωση πολυπροπυλενίου + πολυεστέρα
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Αλλάξτε το διάδρομό σας χάρη στο μοντέρνο δρομέα από τη συλλογή GLOSS


Τα χαλιά είναι στοιχεία διακόσμησης που μπορούν να αλλάξουν το εσωτερικό. Φέρνουν πολλή ζεστασιά και άνεση στο χώρο τους. Το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο γίνονται αμέσως πιο ζεστά και αποκτούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τι θα γινόταν αν αυτή η καταπληκτική άνεση χρήσης μεταφερόταν και στο διάδρομο ή στο χολ με τη χρήση ενός δρομέα; Αξίζει να θυμόμαστε περίπου αυτούς τους χώρους, γιατί είναι συνήθως οι πρώτοι με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή όταν μπαίνουμε στο σπίτι.
Η συλλογή GLOSS runners δημιουργήθηκε για τους λάτρεις των μοντέρνων λύσεων και για όσους θα ήθελαν να σπάσουν λίγο τα κλασικά μοτίβα. Τα μοντέρνα μοτίβα σε συνδυασμό με εκφραστικά αλλά κλασικά χρώματα θα αλλάξουν εντελώς τον εσωτερικό χώρο.
Οι δρομείς, εκτός από πολλά αισθητικά πλεονεκτήματα, είναι επίσης ένα πολύ πρακτικό στοιχείο της διακόσμησης. Χρησιμοποιούνται στο χωλ ή στο διάδρομο, σταματούν τη βρωμιά από τα παπούτσια, η οποία δεν εξαπλώνεται πλέον σε όλο το σπίτι. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα, χαρίζοντάς σας άνεση και μια ευχάριστη εμπειρία κάτω από τα πόδια σας.
Ο καθαρισμός του δρομέα είναι γρήγορος και εύκολος. Τα συνθετικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Αρκεί το τακτικό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και για μεγαλύτερους λεκέδες, ένα υγρό πανί.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά των δρομέων GLOSS:

- Ο συνδυασμός του λευκού και του γκρι με το διαχρονικό μοτίβο του ελληνικού κλειδιού θα συμπληρώσει όμορφα τους κλασικούς εσωτερικούς χώρους, εισάγοντας έναν υπαινιγμό μοντερνισμού, χωρίς να αφαιρεί την κομψότητα και την κομψότητα,
- Για την παραγωγή χρησιμοποιήθηκαν τρεις τύποι νημάτων: πολυπροπυλένιο, συρρικνούμενος πολυεστέρας και γυαλιστερός πολυεστέρας. Είναι πολύ ανθεκτικά και ευχάριστα στην αφή υλικά,
- Οι δρομείς διατίθενται σε πλάτη από 60 cm έως 80 cm και μήκη από 200 cm έως 300 cm, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το τέλειο προϊόν για έναν συγκεκριμένο εσωτερικό χώρο,
- Ο δρομέας έχει πιστοποίηση OEKO-TEX, η οποία εγγυάται ασφαλή σύνθεση τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον,
- Τα συνθετικά χαλιά και μοκέτες είναι κατάλληλα για άτομα με αλλεργίες και παιδιά,
- Η συλλογή GLOSS παρήχθη επίσης σε σχήμα ορθογωνίου και κύκλου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα προϊόν από την ίδια συλλογή για σχεδόν κάθε δωμάτιο του σπιτιού,
- Ο συνδυασμός στυλ και λειτουργικότητας - αυτά είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των χαλιών GLOSS. Τα κάνουν να αγαπιούνται όχι μόνο από τους λάτρεις των σύγχρονων σχεδίων, αλλά και από ανθρώπους που δεν θέλουν να ξοδεύουν αρκετές ώρες την ημέρα για τον καθαρισμό.
 
Θέλετε να εισαγάγετε γρήγορα και εύκολα κομψότητα στον διάδρομο ή το χολ σας και να τονίσετε τον μοντέρνο χαρακτήρα; Η συλλογή δρομέων GLOSS θα είναι ιδανική για αυτό το σκοπό!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook