Χαλί Μαλλί NAIN Πλαίσιο στολίδι 7179/51913 μπεζ / ναυτικό

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 8 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,60 kg/m2

τύπος νήματος: 100% φυσικό μαλλί

 

   

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

102,91 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Ένα μάλλινο χαλί από τη συλλογή NAIN - η καλύτερη επιλογή για χρόνια


Μαλακό, ζεστό και ανθεκτικό στις φθορές - αυτό είναι το μαλλί. Η καλύτερη πρώτη ύλη που μπορεί να επιλεγεί για την κατασκευή ενός χαλιού. Οι ιδιότητές του εκτιμώνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια και η άνεση που προσφέρει κατά τη χρήση του είναι ανεκτίμητη.
Η συλλογή χαλιών NAIN είναι κατασκευασμένη από 100% μαλλί. Χάρη σε αυτό, πετύχαμε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ένα κομμάτι πολυτέλειας διαθέσιμο σε όλους και στην ανθεκτικότητα του χαλιού για πολλά χρόνια.
Τα μάλλινα χαλιά σίγουρα θα αγαπηθούν από τους ανθρώπους που θέλουν να ζουν σε αρμονία με τη φύση. Το υλικό αυτό είναι φυσικής προέλευσης, πλήρως βιοδιασπώμενο και ανανεώσιμο.
Οι ασυνήθιστες ιδιότητες του φυσικού μαλλιού σε συνδυασμό με τα όμορφα, κλασικά μοτίβα είναι ιδανικά για vintage και BOHO εσωτερικούς χώρους.
Θα δημιουργήσουν μια υπέροχη σύνθεση με ξύλινα έπιπλα και θα τονίσουν τη ζεστασιά του τζακιού. Τα χαλιά της συλλογής NAIN είναι η καλύτερη επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο ή ένα σαλόνι.
 
Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά των χαλιών ναιΝ:

- Κατασκευασμένο από 100% φυσικό μαλλί. Συνεπώς, είναι φιλικό προς το περιβάλλον,
- Τα κομψά και όμορφα χρώματα σε συνδυασμό με ένα vintage μοτίβο θα προσδώσουν πολλή κομψότητα και πολυτέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο,
- Διαθέτει το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο εγγυάται μια σύνθεση που είναι ασφαλής για το περιβάλλον και τους ανθρώπους,
- Το μαλλί ως πρώτη ύλη έχει αντιστατικές ιδιότητες και είναι μη εύφλεκτο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση και το χαλί μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και κοντά στο τζάκι,
- Ένα χαλί από μαλλί μπορεί να σκονίζεται ελαφρώς στην αρχή - αυτό είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ενοχλητικό ή επιβλαβές.

Φέρτε λίγη πολυτέλεια στο εσωτερικό σας - χάρη στα μάλλινα χαλιά είναι εφικτό. Η πολύ υψηλότερη ποιότητα σε σύγκριση με τα συνθετικά χαλιά θα κάνει τα μέλη του νοικοκυριού να χαίρονται την άνεση και την απαλότητα του χαλιού για πολλά χρόνια.


Ζήστε σε αρμονία με τη φύση - επιλέξτε φυσικά υλικά.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook