ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΟΡΤΟ YARA οποιοδήποτε μέγεθος

Νέο προϊόν

πάχος: 25 mm

συνολικό βάρος: περίπου 1540 g/m2

τύπος νήματος: 75% πολυεστέρας + 25% πολυπροπυλένιο

χώρα προέλευσης: Βέλγιο

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

18,83 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΟρθογώνια

Άλλες πληροφορίες

Αναρωτιέστε τι να κάνετε για να απολαύσετε ένα όμορφο γκαζόν όλο το χρόνο; Έχουμε λύση!

Τα δάπεδα χαλιών που μιμούνται το γρασίδι κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Παλαιότερα αναγνωρισμένο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του, τώρα βελτιώνει τις διαμορφώσεις των μπαλκονιών και των βεράντες των σπιτιών μας.
Το τεχνητό γρασίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων κήπων που είναι φυσικά δύσκολο να διαχειριστείτε και παιδικών χαρών για παιδιά και γύρω από πισίνες.
Ένας πραγματικός χλοοτάπητας είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί - εκτός από τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψουμε για ένα χλοοκοπτικό και τα λιπάσματα, πρέπει να αφιερώσουμε πολύ χρόνο για να διατηρήσουμε το γρασίδι τέλειο.
Όταν επιλέγετε τεχνητό γρασίδι, το πρόβλημα λύνεται από μόνο του!
Όμορφο και πράσινο όλο το χρόνο - αυτά είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του τεχνητού χόρτου. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο, δεν είναι μόνο ευχάριστο στην αφή, αλλά και πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.
Η καλοκαιρινή χαλάρωση στο γρασίδι, ένα μπάρμπεκιου με φίλους ή το παιχνίδι με τα παιδιά σε έναν τόσο προετοιμασμένο χώρο είναι σκέτη απόλαυση.

Το συνθετικό γκαζόν είναι επίσης πολύ πιο ασφαλές για άτομα που παλεύουν με αλλεργίες σε καθημερινή βάση.
Η περίοδος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο είναι ένα πραγματικό μαρτύριο για άτομα αλλεργικά στη γύρη χόρτου. Όταν επιλέγετε ένα συνθετικό υλικό, ακόμη και άτομα με τέτοιο πρόβλημα μπορούν να περάσουν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους άφοβα.
Το τεχνητό γρασίδι είναι επίσης πολύ πιο ασφαλές για τα παιδιά. Χάρη στη χρήση μαλακών και εύκαμπτων υλικών στην παραγωγή, είναι καλύτερο αμορτισέρ έναντι π.χ. μια πτώση από ένα παραδοσιακό γκαζόν.

Χαρακτηριστικά τεχνητού χλοοτάπητα:

- Το γρασίδι μαλακώνει τέλεια κατά τη διάρκεια, για παράδειγμα, πτώσης και προστατεύει από το κρύο του εδάφους.
- Πολλά διαθέσιμα μεγέθη σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον χώρο των ονείρων σας για ξεκούραση.
- Στη σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, έχουν χρησιμοποιηθεί μέθοδοι που επιτρέπουν στο νερό να περάσει μέσα από το προϊόν, χάρη στις οποίες δεν θα σχηματιστούν λακκούβες.
- Πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση.

Αν λοιπόν ονειρεύεστε έναν όμορφο χώρο για να ξεκουραστείτε ή δεν θέλετε να αφιερώσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στη φροντίδα ενός φυσικού γκαζόν - το τεχνητό γρασίδι θα είναι η τέλεια λύση για εσάς. Εκπλήξτε την οικογένεια και τους φίλους σας με ένα όμορφο γκαζόν ακόμα και το χειμώνα.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook