Wool Carpet LEGEND 468 05 GB500 OSTA - ανατολικός, αποκλειστική μπεζ / γκρι

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 15 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,70 kg/m2

τύπος νήματος: 80% μαλλί, 10% πολυαμίδιο, 10% πολυεστέρας

 

   

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

1 062,99 € με Φ.Π.Α


Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Μάλλινα χαλιά από τη συλλογή LEGEND


Το μαλλί είναι γνωστό ως χρηστικό υλικό σχεδόν από την αυγή της ανθρώπινης ιστορίας.
Οι υπέροχες ιδιότητές του το καθιστούν άξιο να αποκαλείται η καλύτερη, πλήρως φυσική πρώτη ύλη από την οποία μπορούν να κατασκευαστούν υφάσματα.
Το μαλλί είναι ένα εξαιρετικά ζεστό και απαλό υλικό. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για δωμάτια όπου χαλαρώνουμε ή εκείνα που είναι πιο δροσερά και δροσερά και θέλουμε να τα φτάσει η ζέστη.
Αυτό το φυσικό υλικό, ωστόσο, έχει ένα μειονέκτημα - απορροφά γρήγορα υγρή βρωμιά. Επομένως, δεν συνιστούμε μάλλινα χαλιά για την κουζίνα.
Η συλλογή χαλιών LEGEND είναι κατασκευασμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου από μαλλί. Εκτός από τις φυσικές του ιδιότητες, το μαλλί είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, πράγμα που σημαίνει ότι το χαλί θα διατηρήσει την παρθένα του εμφάνιση για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του χαλιού LEGEND:
 
- Κατασκευασμένο από 80% φυσικό μαλλί. Είναι επομένως φιλικό προς το περιβάλλον.
- Διαθέτει πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο εγγυάται μια σύνθεση που είναι ασφαλής για το περιβάλλον και τους ανθρώπους.
- Το μαλλί ως πρώτη ύλη έχει αντιστατικές ιδιότητες και δεν είναι εύφλεκτο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση και το χαλί μπορεί να στρωθεί ακόμα και κοντά στο τζάκι.
- Ένα μάλλινο χαλί μπορεί να γίνει ελαφρώς σκονισμένο στην αρχή - αυτό είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση επαχθής ή επιβλαβής.
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υψηλότερη τιμή συνδέεται με ασύγκριτα υψηλότερη ποιότητα σε σύγκριση με τα συνθετικά χαλιά. Τα μάλλινα χαλιά είναι προϊόντα που θα ευχαριστούν τους χρήστες για πολλά χρόνια. Ο διαχρονικός σχεδιασμός τονίζει τη μοναδικότητα του προϊόντος, το οποίο ταιριάζει εύκολα σε σχεδόν κάθε διάταξη.

Ζήστε σε αρμονία με τη φύση - επιλέξτε φυσικά υλικά.

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook