ΧΕΙΡΟΚΟΜΤΟ μάλλινο χαλί Vintage 10534, στολίδι, λουλούδια - μπεζ / πράσινο

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 5 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,20 kg/m2

τύπος νήματος: 100% μαλλί

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

858,42 € με Φ.Π.Α


Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
ΜοτίβοΛουλούδια

Άλλες πληροφορίες

ΧΕΙΡΟΠΛΕΚΤΑ ΧΑΛΙΑ

Βυθιστείτε στον μοναδικό κόσμο των τουρκικών χαλιών, που αποτελούν τα πιο εξαίσια δείγματα παραδοσιακής χειροτεχνίας. Κάθε ένα από τα χαλιά που παρουσιάζονται είναι ένα μοναδικό αριστούργημα, χειροποίητο υφαντό με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Προέρχονται από τις τουρκικές επαρχίες Isparta και Ladik, που είναι γνωστές για τη μακρά παράδοση στην υφαντική τους. Η μέση ηλικία των χαλιών που παρουσιάζονται είναι 20-30 χρόνια, κάθε χαλί έχει τη δική του ιστορία, η οποία δίνει στο εσωτερικό έναν μοναδικό χαρακτήρα, συνεπή με το τρέχον vintage στυλ. Τα μάλλινα χαλιά αντίκες θα είναι μια μοναδική προσθήκη σε διάφορα δωμάτια. Θα είναι τέλεια για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα, αλλά θα είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη διακόσμηση ενός γραφείου ή ενός διαδρόμου.
Κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής είναι κατασκευασμένο από 100% μαλλί, γεγονός που κάνει τα προϊόντα εξαιρετικά ανθεκτικά. Τα χαλιά από αυτή τη φυσική πρώτη ύλη εκτιμώνται εδώ και αιώνες για την υψηλή ποιότητα και τις υγροσκοπικές τους ιδιότητες.

Τα χαλιά που παρουσιάζονται, παρά την ηλικία τους, είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτά τα προϊόντα έχουν επιλεγεί προσεκτικά. Κάθε χαλί καθαρίστηκε σχολαστικά, στολίστηκε και λεύκανση, το οποίο αποκατέστησε την αρχική του λάμψη και αποκάλυψε τα πλήρη του χρώματα. Χάρη σε αυτό, κάθε χαλί είναι σε άριστη κατάσταση.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των χειροποίητων μάλλινων χαλιών αντίκες:

- το φλις είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικό μαλλί.
- κάθε χαλί είναι μοναδικό στο είδος του, πρόκειται για προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα που εμφανίζονται μόνο σε μεμονωμένα αντίγραφα.
- το χαλί έχει τη δική του ιστορία, φέρνοντας μια μοναδική ρετρό και vintage ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.
- το κοντό φλις τα κάνει εύκολη στη φροντίδα σε καθημερινή βάση.


Σας προσκαλούμε να δείτε τη συλλογή μας από αντίκες, χειροποίητα μάλλινα χαλιά! Κάθε ένα από τα χαλιά που παρουσιάζονται μπορεί να γίνει όχι μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και να φέρει την ατμόσφαιρα και τον πολιτισμό των μακρινών επαρχιών της Isparta και του Ladik στο εσωτερικό, παραμένοντας σε αρμονία με την οικολογία και την ιδέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook