Μοντέρνο χαλί πλυσίματος LINDO κύκλος γκρι, αντιολισθητικό, δασύτριχο

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: μεταξύ 15-20 mm

συνολικό βάρος: περίπου 1,10 kg/m2

τύπος νήματος: 100% πολυεστέρας

▪ το χαλί πλένεται στο πλυντήριο

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

7,28 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΣτρογγυλό
ΜοτίβοΧωρίς μοτίβο

Άλλες πληροφορίες

Χαλιά από τη συλλογή LINDO - πρακτικά αξεσουάρ σε μοδάτη εκδοχή

Εκτός από την υπέροχη εμφάνιση, ένα χαλί πρέπει να έχει και λειτουργικό σκοπό. Πολλοί καταναλωτές θεωρούν την ασφάλεια του χαλιού και την ευκολία στο πλύσιμο, ενώ επιλέγουν το ιδανικό συμπλήρωμα για το σπίτι τους.
Η συλλογή LINDO προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό στυλ, άνεσης και πρακτικότητας. Κατασκευασμένα σε όμορφα, κομψά, ομοιόμορφα χρώματα, αυτά τα χαλιά είναι βέβαιο ότι ταιριάζουν με κάθε εσωτερικό και στυλ και είναι ο βασιλιάς των μονόχρωμων χαλιών για πολλά χρόνια. Όχι μόνο αυτό, αλλά το LINDO είναι επίσης σχεδιασμένο για να είναι ασφαλές στη χρήση, με αντιολισθητική βάση που διασφαλίζει ότι το χαλί θα παραμείνει στη θέση του ακόμα και σε γλιστερά πλακάκια, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε παιδιά στο σπίτι. Το LINDO έχει επίσης ένα μοναδικό χαρακτηριστικό ότι πλένεται στο πλυντήριο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως λερωθεί. Μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε μικρές βρωμιές με ένα υγρό πανί και μην ξεχνάτε να σκουπίζετε τακτικά με την ηλεκτρική σκούπα. Αυτό το χαλί είναι διαχρονικό, πάντα μοντέρνο και φαίνεται υπέροχο σε κάθε δωμάτιο.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χαλιού LINDO:

- μονόχρωμο - χάρη σε αυτό είναι διαχρονικό, πάντα μοντέρνο και θα φαίνεται υπέροχο σε κάθε δωμάτιο.
- Κατασκευασμένο από νήμα 100% πολυεστέρα. Είναι ένα συνθετικό υλικό που είναι πολύ ανθεκτικό, ανθεκτικό στις τσακίσεις και δεν προκαλεί αλλεργίες.
- Οι τρίχες ύψους 15 mm είναι πολύ μαλακές και άνετες κάτω από τα πόδια. Το χαλί θα λειτουργήσει εξαιρετικά στη ζώνη χαλάρωσης του σπιτιού σας.
- Πλένεται στο πλυντήριο. Απλά θυμηθείτε ότι η θερμοκρασία πλύσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 30°C και τα απορρυπαντικά πρέπει να είναι απαλά.
- Το αντιολισθητικό κάτω μέρος κάνει το χαλί ένα πολύ ασφαλές προϊόν - ιδανικό για π.χ. παιδικό δωμάτιο, κουζίνα ή άλλα δωμάτια που χρησιμοποιούνται συχνά.
- Το προϊόν έχει πιστοποίηση Oeko-Tex. Αυτό σημαίνει ότι το χαλί είναι απολύτως ασφαλές για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.
- Είναι επίσης τέλειο για χρήση ενδοδαπέδιας θέρμανσης.


Το χαλί LINDO δεν είναι μόνο μια αισθητική προσθήκη σε κάθε εσωτερικό χώρο, αλλά και πολύ ασφαλές και πρακτικό. Ελέγξτε μόνοι σας πόσο υπέροχο θα φαίνεται στο σπίτι σας!

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook