Μοκέτα BONO 724 ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΚΑΡΔΙΑ cream / ανοιχτό γκρι

Νέο προϊόν

  • πάχος χαλιού: 4 mm
  • συνολικό βάρος: περίπου 1,10 kg/m2
  • τύπος νήματος: Πολυεστέρας
  • Κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

24,85 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Τα χαλιά BONO - όμορφα και άνετα, σχεδιασμένα με γνώμονα τα παιδιά.

Ένα παιδικό χαλί δεν είναι μόνο ένα πρακτικό στοιχείο της επίπλωσης του δωματίου, αλλά και ένας σημαντικός παράγοντας για την υποστήριξη της ανάπτυξης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιλεγμένο σωστά για να ταιριάζει στις προτιμήσεις τόσο του γονιού όσο και του παιδιού, θα χρησιμεύσει ως μια όμορφη και άκρως πρακτική διακόσμηση. Στο δωμάτιο των μικρότερων παιδιών, ένα χαλί θα λειτουργήσει εξαιρετικά ως χαλάκι παιχνιδιού, εισάγοντας ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την ανάπτυξη αισθητηριακών εμπειριών και τη δημιουργία μιας ασφαλούς ζώνης. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, θα λειτουργήσει καλά ως στοιχείο που τονίζει για να τονίσει ένα αγαπημένο μοτίβο και να ζεστάνει το δωμάτιο.

Παιδικά χαλιά από τη συλλογή BONO συνδυάζουν όμορφα χρώματα με μοτίβα που λατρεύουν όλα τα παιδιά. Κάθε χαλί είναι απαλό και ευχάριστο στην αφή, παρέχοντας στο παιδί υψηλή άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο πάτωμα. Το χαμηλό πέλος είναι επίσης ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για παιχνίδι, καθώς ακόμη και τα πιο μικρά κομμάτια του παιχνιδιού δεν θα μπλέξουν στις ίνες του χαλιού. Τα παιδικά χαλιά BONO πλένονται στο πλυντήριο. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς ο χρόνος παιχνιδιού οδηγεί συχνά σε πολλούς λεκέδες. Χάρη στη δυνατότητα γρήγορου πλυσίματος, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για υπερβολικό καθάρισμα. Είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για όσους υποφέρουν από αλλεργίες - το χαλί είναι πάντα καθαρό και απαλλαγμένο από ερεθιστικά αλλεργιογόνα.

Χαρακτηριστικά χαλιών από τη συλλογή BONO:

  • Όμορφα, απαλά χρώματα σε συνδυασμό με μοτίβα που αγαπούν οι νεότεροι θα συμπληρώσουν τέλεια τη διάταξη κάθε παιδικού δωματίου.
  • Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα - ένα υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό σε μηχανικές βλάβες και σύνθλιψη.
  • Ο πέλος των 4 mm είναι πολύ ευχάριστος στην αφή και ασφαλής - ακόμη και τα πιο μικρά στοιχεία παιχνιδιού δεν θα χαθούν μέσα του.
  • Τα χαλιά μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο - καθιστώντας τον καθαρισμό εξαιρετικά εύκολο, γρήγορο και ευχάριστο.
  • Είναι κατάλληλα για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες - το πλήρως συνθετικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα δεν προκαλεί αλλεργίες ή ερεθισμούς. Επιπλέον, η δυνατότητα πλυσίματος διευκολύνει τη διατήρηση του χαλιού άψογα καθαρό.
  • Θα λειτουργήσουν εξαιρετικά και με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Κάντε το δωμάτιο του παιδιού σας ένα άνετο, άνετο και πάνω απ' όλα ασφαλές μέρος για παιχνίδι και ανάπτυξη. Τα παιδικά χαλιά της συλλογής BONO είναι η τέλεια προσθήκη που θα λατρέψουν οι μικρότεροι.

 

 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Follow us on Facebook