BLISS Z165AZ128 χαλί κρέμα / μπεζ - Αφηρημένο, μοντέρνο, δομικό

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 6 mm και 8 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,0 kg/m2 (βάρος εξαρτάται από το μοτίβο του χαλιού )

τύπος νήματος: 100% Πολυεστέρας

▪ κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

32,38 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Μοντέρνα χαλιά σε μια μοναδική έκδοση – Συλλογή BLISS

Στα μοντέρνα σχέδια εσωτερικών χώρων, τα χαλιά παίζουν έναν ρόλο που δεν είναι μόνο αισθητικός αλλά και πρακτικός. Τα πιο περιζήτητα χαλιά είναι αυτά με διαχρονικά σχέδια και υποτονικά χρώματα. Επιπλέον, είναι ιδανικό εάν το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας, επομένως εξυπηρετεί τους σκοπούς του για πολλά χρόνια.

Η συλλογή χαλιών BLISS συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Η μοναδικότητά τους διασφαλίζεται από ένα υπόστρωμα από γιούτα – ένα φυσικό υλικό που θαυμάζεται για τις ιδιότητές του εδώ και χρόνια. Η γιούτα είναι ένα σταθερό υλικό που δεν μετατοπίζεται στο πάτωμα και έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, γι' αυτό και είναι αγαπητή στους αλλεργικούς. Ο σωρός των χαλιών, από την άλλη πλευρά, είναι κατασκευασμένος από ελαφρώς αστραφτερό πολυεστέρα, ο οποίος μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ινών με τη γωνία φωτός. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και εκπληκτικό αποτέλεσμα, καθιστώντας ένα τέτοιο χαλί μια αντισυμβατική διακόσμηση σε έναν εσωτερικό χώρο.

Χαρακτηριστικά ενός χαλιού από τη συλλογή BLISS:

  • Όμορφα, μοντέρνα μοτίβα σε συνδυασμό με συγκρατημένα χρώματα ταιριάζουν τέλεια στη διακόσμηση ενός σαλονιού, κρεβατοκάμαρας, διαδρόμου ή ντουλάπας.
  • Το πυκνό πέλος του χαλιού, με ύψος 8 mm, διατηρείται πολύ εύκολα καθαρό.
  • Ο σωρός είναι κατασκευασμένος από δύο τύπους πολυεστέρα – ένα υλικό που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στη σύνθλιψη. Δύο ύψη ύφανσης ινών αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του σχεδίου και του δίνουν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.
  • Η προσθήκη νήματος γυαλάδας κάνει τις ίνες του χαλιού να λαμπυρίζουν απαλά και το χρώμα να αλλάζει ανάλογα με τη γωνία φωτός.
  • Η βάση του χαλιού είναι κατασκευασμένη από γιούτα, η οποία φυσικά προσκολλάται τέλεια στο πάτωμα - αυτό κάνει το χαλί λιγότερο επιρρεπές σε μετατόπιση ακόμη και σε ολισθηρά δάπεδα.
  • Η συλλογή διαθέτει πιστοποιητικό OEKO-TEX, το οποίο διασφαλίζει ότι η σύνθεση του προϊόντος είναι ασφαλής τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.
  • Το χαλί BLISS μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η συλλογή χαλιών BLISS δημιουργήθηκε με γνώμονα τους πιο απαιτητικούς πελάτες – μάθετε πόσο καλά θα λειτουργήσουν στο σπίτι σας!

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook