Μοκέτα PEARL 51327F γκρι - Σκελετός, αποκλειστική ελληνική, δομική

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 6 mm και 8 mm

συνολικό βάρος: περίπου 3,20 kg/m2 (βάρος εξαρτάται από το μοτίβο του χαλιού )

τύπος νήματος: 50% ακρυλικό, 50% πολυεστέρας (+/-)

πυκνότητα πέλους χαλιού: 448.000 σημεία/m2

▪ κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

431,72 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόPoliester + Akryl
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Όμορφα, πολυτελή, γεωμετρικά χαλιά – η τέλεια λύση για κάθε σπίτι

Τα χαλιά με γεωμετρικά σχέδια είναι συνώνυμα της κομψότητας και του μοντέρνου εδώ και πολλά χρόνια. Συμπληρώνουν όμορφα τη διακόσμηση σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ, από το κλασικό έως το μοντέρνο. Είναι ιδανικά για το διάδρομο, το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Σε όλους αυτούς τους χώρους, εισάγουν ένα ενδιαφέρον χωρικό εφέ που θα εκπλήξει και τα πιο απαιτητικά άτομα. Δεν είναι περίεργο που οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων επιλέγουν συχνά χαλιά με γεωμετρικά σχέδια.

Τα χαλιά από τη συλλογή PEARL είναι ο ιδανικός συμβιβασμός μεταξύ των όμορφων σχεδίων και των ινών υψηλής ποιότητας και της χειροτεχνίας. Ο συνδυασμός πολυεστέρα και ακρυλικού δημιουργεί ένα τέλειο μείγμα, προσφέροντας μεγάλη άνεση στη χρήση. Αυτές είναι επίσης πολύ ανθεκτικές ίνες, ικανές να αντέξουν πολλά χρόνια εντατικής χρήσης. Η συλλογή PEARL χαρακτηρίζεται από τη χρήση σιωπηλών χρωμάτων. Το γκρι, το μπεζ, το λευκό και το μαύρο είναι χρώματα που φέρνουν ηρεμία και αρμονία στο εσωτερικό.

Χαρακτηριστικά των χαλιών PEARL:

  • Όμορφα, απαλά χρώματα: σε συνδυασμό με ενδιαφέροντα γεωμετρικά μοτίβα, εισάγουν μια πινελιά νεωτερικότητας και δυναμισμού στο εσωτερικό.
  • Κατασκευασμένο από πολυεστέρα και ακρυλικό: δύο υλικά υψηλής αντοχής που εμποδίζουν τα χαλιά να βαθουλώσουν. Είναι επίσης απίστευτα απαλά και άνετα για καθημερινή χρήση.
  • Ευέλικτη τοποθέτηση: ιδανική για το διάδρομο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το δωμάτιο του εφήβου ή ακόμα και την ντουλάπα. Σε κάθε δωμάτιο, δένουν αρμονικά στη διακόσμηση ή χρησιμεύουν ως κεντρικό διακοσμητικό σημείο, προσθέτοντας απέραντη ζεστασιά.
  • Φιλικές προς το περιβάλλον συνθετικές ίνες: τα συνθετικά χαλιά είναι επίσης κατάλληλα για άτομα με αλλεργίες και παιδιά.
  • Κατάλληλα για ενδοδαπέδια θέρμανση: μπορούν να χρησιμοποιηθούν με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Τα πολυτελή χαλιά με γεωμετρικά σχέδια είναι μια επένδυση στην ομορφιά και την ποιότητα που μεταμορφώνει τον χαρακτήρα ενός εσωτερικού χώρου, προσθέτοντας μοναδικό στυλ και κομψότητα. Δείτε πόσο όμορφα μπορούν να ενσωματωθούν στο σπίτι σας!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook