HERIZ A0986B χαλί Oriental μπεζ / μπορντό - νήμα μπαμπού, αποκλειστικό, κομψό

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: 7 mm (+/-)

συνολικό βάρος: περίπου 3,30 kg/m2

τύπος νήματος: νήμα μπαμπού

πυκνότητα πέλους χαλιού: 168.000 σημεία/m2

▪ κατασκευαστής: Dywany Łuszczów

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

848,38 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόPoliester + Akryl
ΣχήμαΟρθογώνια
Μοτίβο Διαφορετικά μοτίβα

Άλλες πληροφορίες

Χαλιά από μπαμπού – Πολυτέλεια για το σπίτι σας

Οι ίνες μπαμπού είναι το καλύτερο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που είναι γνωστό στην ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή. Το μπαμπού είναι ένα φυτό που απαιτεί πολύ λιγότερο νερό για να αναπτυχθεί, απορροφά πέντε φορές περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα και παράγει 35% περισσότερο οξυγόνο από παρόμοια φυτά κλωστοϋφαντουργίας, όπως το βαμβάκι. Αυτό το υλικό είναι επίσης εξαιρετικά μαλακό, ανθεκτικό και προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη λόγω της φιλικής προς το περιβάλλον προέλευσής του.

Τα χαλιά από μπαμπού θα προσελκύσουν αναμφίβολα τόσο τους λάτρεις του περιβάλλοντος όσο και τους λάτρεις των πολυτελών λύσεων. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ένα υλικό που δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί στις δικές μας συνθήκες. Πρέπει να ταξιδέψει πολύ και να υποβληθεί σε μια σειρά επιθεωρήσεων για να ευχαριστήσει τελικά το βλέμμα ως στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης.

Η διαδικασία απόκτησης νήματος μπαμπού χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Lyocell δεν είναι επίσης η πιο εύκολη. Αποτελείται από πολλά χρονοβόρα στάδια. Αρχικά, το μπαμπού διασπάται και δημιουργείται πολτός, ο οποίος στη συνέχεια πλένεται, φιλτράρεται πολλές φορές και περνά από ακροφύσια που σχηματίζουν πολύ μακριές ίνες. Μετά από επακόλουθες διαδικασίες πλύσης, αυτές οι ίνες στεγνώνουν και χτενίζονται σε μεμονωμένες κλωστές κλωστών, οι οποίες, μετά από κατάλληλη κοπή, μπορούν να δημιουργήσουν ένα χαλί.

Τα χαλιά της συλλογής HERIZ συνδυάζουν κλασικά, διαχρονικά μοτίβα και όμορφα χρώματα. Χάρη σε αυτό, αυτά τα χαλιά από μπαμπού θα ταιριάζουν τέλεια σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ εσωτερικού σχεδιασμού. Το μπαμπού είναι μια μοναδική ίνα όχι μόνο λόγω της προέλευσής του αλλά και της αντοχής του. Είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, που κάνει το χαλί τέλειο ακόμα και για τα πιο εντατικά χρησιμοποιούμενα δωμάτια του σπιτιού.

Χαρακτηριστικά των χαλιών της συλλογής HERIZ:

  • Όμορφη χρωματική παλέτα και διαχρονικά μοτίβα: ο συνδυασμός εντυπωσιακών χρωμάτων και κλασικών σχεδίων θα δώσει στα δωμάτια σας ένα μοναδικό στυλ που δεν θα φύγει από τη μόδα για πολλά χρόνια.
  • Κατασκευασμένο από 100% ίνες μπαμπού: Ένα πλήρως φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που είναι ανθεκτικό σε κάθε είδους ζημιά και βαθουλώματα. Είναι επίσης ένα από τα πιο ευγενή υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
  • Φυσική, μεταξένια γυαλάδα: οι ίνες μπαμπού έχουν φυσική, μεταξένια γυαλάδα που δίνει στα χαλιά μια πολυτελή και κομψή εμφάνιση.
  • Φυσικά ανθεκτικά στα ακάρεα της σκόνης και στη μούχλα: αυτό τα καθιστά ιδανική επιλογή για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και παιδιά.
  • Διατηρούνται εύκολα καθαρά: τα χαλιά από μπαμπού συντηρούνται πολύ εύκολα χάρη στην αντοχή τους στους λεκέδες και τη σκόνη.
  • Κατάλληλα για ενδοδαπέδια θέρμανση: λειτουργούν τέλεια με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Επιλέγοντας ένα πολυτελές χαλί από μπαμπού, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει την ομορφιά με τη λειτουργικότητα και υποστηρίζει επίσης τη βιώσιμη ανάπτυξη. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια πινελιά πολυτέλειας στους εσωτερικούς τους χώρους φροντίζοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook