Χαλί ROYAL HE405 Γεωμετρικά - καφέ / κρέμα

Νέο προϊόν

πάχος: +/- 15 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,65 kg/m2

τύπος νήματος: 100% πολυπροπυλένιο

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

55,22 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυπροπυλένιο
ΣχήμαΟρθογώνια
ΜοτίβοΓεωμετρικό

Άλλες πληροφορίες

ROYAL χαλιά - vintage στυλ σε μοντέρνα εκδοχή

Τα χαλιά με σιωπηλά μοτίβα και χρώματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως ρετρό στοιχεία στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό. Η διαχρονική τους εμφάνιση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Τα χαλιά της συλλογής ROYAL, στα οποία κυριαρχούν τα καφέ και ζεστά μπεζ χρώματα, είναι όμορφα, διακριτικά και αρμονικά διακοσμητικά στοιχεία. Εναρμονίζονται τέλεια με εσωτερικούς χώρους σε ρετρό στυλ, ταιριάζουν υπέροχα με ξύλινα έπιπλα και παρκέ δάπεδα και επίσης λειτουργούν ως ηρεμιστικό στοιχείο σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Κάθε ένα από αυτά τα χαλιά έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει καλύτερα τον χαρακτήρα περασμένων εποχών χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τα σημερινά πρότυπα ποιότητας.

Χαρακτηριστικά των χαλιών ROYAL:

  • Το όμορφο, διαχρονικό μοτίβο σε συνδυασμό με μπεζ και καφέ τόνους ταιριάζει τέλεια στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα, στην τραπεζαρία ή ακόμα και στο γραφείο.
  • Ο σωρός ύψους 15 mm είναι ο τέλειος συμβιβασμός μεταξύ λειτουργικότητας και άνεσης. Το κοντό σωρό είναι πολύ εύκολο στη φροντίδα και ευχάριστο στη χρήση.
  • Είναι κατασκευασμένο από 100% πολυπροπυλένιο - ένα πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό υλικό που θα κρατήσει το χαλί αξιοπρεπές για τα επόμενα χρόνια.
  • Διαθέτει πιστοποίηση Oeko-Tex, η οποία εγγυάται την προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση του προϊόντος.
  • Είναι κατάλληλο και για ενδοδαπέδια θέρμανση.

Είτε θέλετε να μεταμορφώσετε το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή την κομψή τραπεζαρία σας, τα χαλιά από τη συλλογή ROYAL είναι η τέλεια επιλογή. Αγαπούνται σε όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα μοναδικό εσωτερικό όπου ο χρόνος σταματά και η άνεση και η αισθητική γίνονται συνώνυμα με ένα ζεστό σπίτι. Τα διακριτικά σχέδια, τα ανθεκτικά υλικά και η λειτουργικότητα των χαλιών ROYAL θα ενθουσιάσουν τόσο τους λάτρεις του ρετρό στυλ όσο και τους λάτρεις των πρακτικών λύσεων.

Επιλέξτε ένα χαλί που θα εμπλουτίσει το σπίτι σας με εξαιρετική κομψότητα και στυλ!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook