Χαλί BERBER BJ1020 Boujaad χειροποίητο από το Μαρόκο, Boho - μπεζ / πορτοκαλί

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: περίπου 25 - 30 mm

συνολικό βάρος: περίπου 2,0 kg/m2

τύπος νήματος: 100% μαλλί

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

1 400,33 € με Φ.Π.Α


Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΜαλλί
ΣχήμαΟρθογώνια
ΜοτίβοΓεωμετρικό

Άλλες πληροφορίες

Μοναδικά και εξαιρετικά – Ανακαλύψτε Χειροποίητα Χαλιά από το Μαρόκο

Η ιστορία της χαλιού στο Μαρόκο χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω. Για τον ντόπιο πληθυσμό, τα χαλιά δεν ήταν απλώς διακοσμητικά στοιχεία αλλά πρωτίστως μια πολιτιστική έκφραση. Στη σημερινή εποχή, το Μαρόκο φιλοξενεί περίπου 45 διαφορετικές φυλές Βερβερίνων, η καθεμία με τις μοναδικές τεχνικές ύφανσης, τις χρωματικές παλέτες και τα μοτίβα της.

Τα χειροποίητα μαροκινά χαλιά είναι μοναδικά, μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία, που χρησιμεύουν ως πηγή γνώσης για τον πολιτισμό των Βερβερίνων και τα αυθεντικά έργα τέχνης.
Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται χειροκίνητα, με κάθε κόμπο να υφαίνεται σχολαστικά σε όρθιο αργαλειό. Οι μέθοδοι ύφανσης περνούν από γενιά σε γενιά μέσα στη φυλή, με αποτέλεσμα κάθε μαροκινή φυλή να έχει ξεχωριστές τεχνικές ύφανσης, σχέδια και χρωματικές προτιμήσεις.
Από σεβασμό στις παραδόσεις που πέρασαν με τα χρόνια, η συλλογή ονομάτων αντικατοπτρίζει επίσης τα ονόματα των μαροκινών εθνοτήτων που τα δημιούργησαν.
Το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτών των χαλιών είναι το μαλλί, διασφαλίζοντας ότι τα χαλιά είναι όμορφα, εξαιρετικά ανθεκτικά και άνετα.

Τα αποκλειστικά χαλιά από το Μαρόκο αποτελούν ιδανική επιλογή όχι μόνο για τους λάτρεις της τέχνης αλλά και για τους ταξιδιώτες και τους λάτρεις των μοναδικών αντικειμένων. Η χειροποίητη διαδικασία παραγωγής εγγυάται ότι δεν υπάρχει πανομοιότυπο χαλί πουθενά αλλού στον κόσμο.

Τα μαροκινά χαλιά BOUJAAD είναι κατασκευασμένα από μαλλί προβάτου, καθιστώντας τα αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το τελικό στάδιο της δημιουργίας χαλιών BOUJAAD περιλαμβάνει το πλύσιμο και το χτένισμα. Το χτένισμά τους 2 ή 3 φορές βοηθά στην απομάκρυνση των περιττών ινών και δίνει στο σωρό την επιθυμητή διάταξη. Κάθε στάδιο της δημιουργίας είναι επομένως πολύ σκόπιμο και χρονοβόρο, με μεθόδους που έχουν περάσει από γενεές για χιλιάδες χρόνια τελειοποιημένες στην τελειότητα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των μαροκινών χαλιών:

  • Κάθε χαλί είναι χειροποίητο από Μαροκινούς υφαντές σε ένα μόνο αντίγραφο. Αυτό καθιστά το προϊόν μια μοναδική προσθήκη στο εσωτερικό και ένα αριστούργημα στον τομέα του.
  • Παράγεται εξ ολοκλήρου από μαλλί. Αυτό το φυσικό υλικό, με την αντοχή και την ανθεκτικότητά του, εξασφαλίζει ικανοποίηση με την αγορά για πολλά χρόνια.
  • Ένα μάλλινο χαλί μπορεί αρχικά να απελευθερώσει μια ελαφριά σκόνη – ένα φυσικό χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Να είστε σίγουροι, ωστόσο, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ενοχλητικό ή επιβλαβές.

Φέρτε μια πινελιά μαροκινής κουλτούρας στο σπίτι σας με αυτά τα εξαιρετικά και μοναδικά χειροποίητα χαλιά κατευθείαν από το Μαρόκο!

 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook