Μοκέτα CASABLANCA WASHABLE 71511060 μπεζ / γκρι - πλένεται, μελανζέ, με θηλιά

Νέο προϊόν

το πάχος του χαλιού: +/- 10 mm

συνολικό βάρος: 1.90 kg /m2

τύπος νήματος: 100% πολυπροπυλένιο

▪ το χαλί πλένεται στο πλυντήριο

▪ χώρα προέλευσης: Βέλγιο

Περισσότερες λεπτομέρειες

  έξοδα αποστολής από: 24,70 €
  ναυτιλία σε 48h
  στέλνουμε στο εξωτερικό
  30 ημέρες για την επιστροφή του προϊόντος
  Εγγύηση 2 ετών
  στέλνουμε αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για να καθορίσετε το κόστος

52,46 € με Φ.Π.Α


Χαρακτηριστικά

ΥλικόΠολυεστέρας
ΣχήμαΟρθογώνια
ΜοτίβοΧωρίς μοτίβο

Άλλες πληροφορίες

Πλενόμενο χαλί CASABLANCA – μια όμορφη και πρακτική λύση για το σπίτι σας

Τα χαλιά χωρίς σχέδια κυριαρχούν σταθερά στις τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού. Είναι διαχρονικά, ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε χώρο, στυλ ή προτίμηση χρήστη. Δεν είναι περίεργο που η συλλογή χαλιών CASABLANCA έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων χρηστών.

Η συλλογή χαλιών CASABLANCA WASHABLE είναι μια σειρά από εξαιρετικά προϊόντα που θα λατρέψουν όχι μόνο οι λάτρεις του καλού στυλ αλλά και εκείνοι που εκτιμούν τις πρακτικές λύσεις. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της νέας σειράς χαλιών CASABLANCA είναι ότι μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, χάρη στην ειδική τσόχα πλάτη τους. Ο θηλιωτός σωρός του χαλιού είναι επίσης πολύ εύκολος στη διατήρηση της καθαριότητας. Επιπλέον, οι ίνες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με όμορφα χρώματα θα δώσουν σε κάθε εσωτερικό έναν εντελώς νέο χαρακτήρα. Το σκούπισμα αυτού του χαλιού με ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ πιο γρήγορο από ό,τι με άλλα προϊόντα και πιο ουσιαστική βρωμιά απομακρύνεται εύκολα με ένα υγρό πανί.

Τα χαλιά CASABLANCA WASHABLE είναι μια εξαιρετική λύση για ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Το θηλιό ύφασμα του χαλιού καθαρίζεται πολύ εύκολα από τη γούνα. Οι νεότεροι χρήστες θα λατρέψουν επίσης αυτή τη σειρά χαλιών - ακόμη και τα πιο μικρά παιχνίδια δεν θα χαθούν στο τυλιγμένο σωρό και οι λεκέδες θα αφαιρούνται εύκολα. Τα χαλιά από τη συλλογή CASABLANCA επομένως θα είναι τέλεια σε κάθε σπίτι και θα προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των κατοίκων. Εν τω μεταξύ, ο όμορφος σχεδιασμός τους θα φέρει κομψότητα, ζεστασιά και μοναδική γοητεία στο εσωτερικό.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του χαλιού CASABLANCA WASHABLE:

  - Όμορφα, φυσικά χρώματα που θα συνδυάζονται καλά με οποιοδήποτε στυλ στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το διάδρομο, το γραφείο ή το παιδικό δωμάτιο.
  - Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πολυπροπυλένιο - ένα πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στις ρυτίδες συνθετικό υλικό.
  - Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Απλώς θυμηθείτε να μην υπερβαίνετε τη θερμοκρασία πλύσης των 40°C.
  - Το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικό Oeko-Tex. Αυτό σημαίνει ότι το χαλί είναι απολύτως ασφαλές για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, παιδιά και δεν βλάπτει το περιβάλλον.
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Δείτε το μόνοι σας και ανακαλύψτε γιατί χιλιάδες άνθρωποι έχουν ερωτευτεί τη συλλογή χαλιών CASABLANCA!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook